Trump in een nieuwe videoboodschap

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Trump in een nieuwe videoboodschap

Bericht door noumoe »

Trump geeft in een nieuwe videoboodschap aan hoe hij als president een einde gaat maken aan de corrupte rechters, openbare aanklagers, enz. en de politieke bewapening door corrupte personen van het ministerie van justitie.

“Er is geen grotere bedreiging voor de Amerikaanse manier van leven dan de corruptie en de politieke bewapening van ons justitieel systeem, en het gebeurt overal om ons heen. Als we niet de regel der wet in ere kunnen herstellen, zullen we geen vrij land zijn.

Als president zal het mijn persoonlijke missie zijn om de weegschaal van vrouwe justitia weer in balans te brengen. We willen eerlijkheid en gelijkheid volgens de wet en om dat te bereiken zal ik Amerikaanse openbare aanklagers aanstellen die het tegenovergestelde zullen zijn van de Soros openbare aanklagers en anderen die in de gehele VS zijn benoemd. Zeer oneerlijk voor ons volk, zeer oneerlijk voor ons land. Zij zullen de 100, meer dan meedogenloze strijders tegen de misdaad en communistische corruptie worden die ons land ooit heeft gezien.

Als we het federale ministerie van justitie en de FBI compleet reviseren, zullen we ook verreikende onderzoeken instellen naar burgerrechten betreffende marxistische locale advocaten. En dat is wat we hebben, ze zijn marxistisch in veel gevallen.

Door het weigeren ontelbare misdaden te veroordelen, doen deze Soros openbare aanklagers aan selectieve handhaving, gebaseerd op illegale, raciale discriminatie. In Chicago, San Francisco, Los Angeles en elke andere stad waar deze maniakken de zaak hebben overgenomen, zullen de openbare aanklagerdepartementen federale dagvaardingen tegemoet kunnen zien betreffende hun staf, hun e-mails en hun documenten om vast te stellen waar zij schaamteloos de federale burgerrechtenwet geweld aan hebben gedaan.

Als deel van deze inspanningen zal er een federaal onderzoek komen naar de Soros openbare aanklager in Austin, Texas, die een veteraan voor moord heeft berecht voor het feit dat hij zichzelf verdedigde tegen een bedreiging van een zwaar bewapend lid van een radicaal Linkse kliek.

Ik zal tevens het ministerie van justitie opdracht geven een speciale taakgroep op te richten die het recht op zelfverdediging zal beschermen, iets wat overal in het land onder vuur ligt. Als toevoeging daarop zullen we een volledig onderzoek instellen naar het gebruik van politietactieken door federale autoriteiten om conservatieven en christenen te arresteren. We zullen uitvinden wie daartoe de opdracht gaf en we zullen hen daar volledig verantwoordelijk voor stellen.

Er is nog veel meer dat we moeten doen. We moeten het hoofd bieden aan deze radicale rechtsregels, in scholen, kijk naar wat zij hebben gedaan met onze scholen, onze prachtige scholen. We moeten de ultra linkse advocatenorde corrigeren en het verwijderen stoppen van conservatieve advocaten van belangrijke advocatenkantoren.

Ik zal doen wat nodig is om ons wettelijke systeem te redden, het zal een van de grootste prestaties in de Westerse beschaving zijn, tegen de marxistische barbaren die het trachten te vernietigen en wij zullen dat doen, wij zullen dat veiligstellen.

Dank u zeer.”


Don Jr. Video Template(94).mp4
(20.84 MiB) 4 keer gedownload
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”