9 opmerkelijke feiten rond de Amerikaanse verkiezingen

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

9 opmerkelijke feiten rond de Amerikaanse verkiezingen

Bericht door noumoe »

https://www.ellaster.nl/2023/03/08/9-op ... kiezingen/

9 opmerkelijke feiten rond de Amerikaanse verkiezingen
Ella Ster By Ella Ster8 maart 2023
photo_2023-03-10_00-09-46.jpg
Een wereldimperium van verkiezingsbedrog
Janneke Monshouwer presenteerde onlangs haar vierde boek ‘Trump, Stemfraude en Waarheid’, dat gaat over de wereldwijde politieke beïnvloeding en specifiek de verkiezingsfraude in Amerika. Ze legt een wereldimperium bloot waarbij miljardairs en geheime diensten alles uit de kast trekken om verkiezingen te beïnvloeden. Dit zet grote vraagtekens bij de vraag of we wel échte democratie hebben.


Janneke Monshouwer
“Dat heb ik helemaal uitgezocht” is een veelgebruikte uitspraak van journaliste Janneke Monshouwer. Ze werkte 30 jaar voor het NOS-journaal en tal van publieke omroepen, voordat ze als onafhankelijke onderzoeksjournaliste verder ging. Ze zoekt zaken inderdaad grondig uit en beschrijft vooral ‘Ander Nieuws’, eveneens de gelijknamige titel van haar eerste boek. De informatie die ze verzamelt bundelt ze in een serie naslagwerken, waarvan ze onlangs alweer de vierde titel heeft uitgebracht.

Haar meest recente boek ‘Trump, Stemfraude en Waarheid’ gaat over de politieke beïnvloeding vanuit de City of London, de strijd tegen president Trump en de verkiezingsfraude die plaatsvond tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020. De zogenaamde verkiezingsoverwinning van Biden kwam tot stand door talloze vormen van verkiezingsfraude en was in wezen een gepleegde coup.

Wanneer we begrijpen hoe omvangrijk de organisatie was om deze coup tot stand te brengen, roept dat ook vragen op over de verkiezingen in ons eigen land. Verloopt hier alles wel zo eerlijk als dat we altijd hebben verondersteld? Het boek staat boordevol belangrijke informatie dat zelden het reguliere nieuws haalt.

Hieronder 9 opmerkelijke feiten op een rij die rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen een rol speelden en aangeven hoe politiek en verkiezingen beïnvloed worden.

1. House of Lords beschouwt Trump als bedreiging
Janneke Monshouwer beschrijft hoe het Britse imperium — en specifiek de City of London die in handen is van de ultrarijke Rothschilds-familie — nog steeds veel invloed uitoefent op de wereldwijde politiek. Het House of Lords schreef in 2018 in een rapport dat Trump een grote bedreiging was en het Britse imperialisme haar macht zou verliezen als Trump aan de macht zou blijven. “Volgens de Britse Lords is Donald Trump probleem nummer één bij het handhaven van de Nieuwe Wereld Orde.”

Ze zien Trump als een grote verstoorder en stellen dat het Britse buitenlandbeleid één termijn van Trump zou kunnen overleven, maar geen twee termijnen. Deze Britse Lords zijn weliswaar onderdeel van het Hogerhuis van het Parlement in het Verenigd Koninkrijk, maar zijn niet democratisch verkozen. Ze worden gekozen uit een adelstand. In het rapport uit 2018 verwoorden zij de angst dat Groot-Brittannië ‘relevantie’ in de wereld aan het verliezen is. Dat zou door de politieke en sociale stroming komen waarbij mensen toegang tot informatie hebben gekregen.

2. De Britse inlichtingendienst creëert psyop van Russische desinformatie 
Op 4 januari 2019 publiceerde de hackersgroep ‘Anonymous’ documenten die het bestaan van het Britse dataproject ‘Integrity Initiative’ bevestigen. Onder deze naam is in Europa een netwerk actief dat vooral desinformatie over Rusland verspreidt. Het is een psyop (psychologische operatie) gericht op de eigen bevolking, uitgevoerd door de Britse militaire inlichtingen dienst MI6 en inlichtingen- en veiligheidsdienst GCHQ. Volgens de documenten heeft het ‘Integriteitsinitiatief’ als doel ‘pro-Russische’ standpunten te saboteren en anti-Russische campagnes te starten en aan te moedigen.


Het initiatief is met 140 miljoen dollar gefinancierd door het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken. De Integrity Initiative-werkgroep gebruikt des-informatie en richt zich op politieke leiders die streven naar soevereiniteit. Ze hadden het hoog op de agenda staan om het presidentschap van Donald Trump te ondermijnen. Het Integrity Initiative heeft vestigingen in andere landen, zoals de VS, maar ook in negen Europese landen, waaronder Nederland.

3. Met honderden miljoenen Donald Trump verslaan  
De Democratie Alliantie is in 2005 opgericht door miljardair George Soros en Tom Steyer, een hedgefondsmanager en fondsenwerver. Deze organisatie is het grootste netwerk van donateurs, met als doel politieke processen te beïnvloeden (en als ultiem doel om wereldwijd Agenda 2030 te kunnen implementeren). In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen paste Democratie Alliantie hun strategie aan en richtte zich op:

“Het afzwakken van oude relaties met groepen in Washington en in plaats daarvan voorbereidingen te treffen en in belangrijke staten 100 miljoen dollar te pompen om Donald Trump te helpen verslaan.”

DEMOCRATIE ALLIANTIE
Dominion-organisatie-schema-3.png
Lord Malloch Brown is de CEO van SGO Corporation Ltd., het bedrijf achter Smartmatic Voting Technologies, en president van de Open Society Foundations (opgericht door George Soros), twee organisaties die een belangrijke rol speelden in het verkiezingssysteem van de Amerikaanse verkiezingen. Brown maakt deel uit van de Privy Council (Britse adel), maar de oude genootschappen zijn in het publieke domein naar de achtergrond verdwenen en hebben plaats gemaakt voor (semi-)publieke of private organisaties met miljardenbudgetten, aangewend om politieke invloed uit te oefenen en wereldheerschappij te verkrijgen. Verder lezen: Wereldheerschappij door beheersen van verkiezingen en ‘democratieën’

4. George Soros opent de aanval op Trump 
In 2018 noemde George Soros president Trump “Een gevaar voor de wereld” en voorspelde dat “hij in 2020 zou verdwijnen”. In Amerika werd Trump aangevallen door 187 organisaties die geheel of gedeeltelijk worden gefinancierd door George Soros. De volledige lijst vind je hier.

Hij financiert organisaties die pleiten voor open grenzen en massa-immigratie, uitbreiding van de Klimaatagenda, zich bezighouden met het ‘factchecken’ van nieuwsberichten, of hij sponsort radicale protestgroepen zoals Black Lives Matter, die in 2016 van Soros’ organisatie Open Society Foundations een donatie van 33 miljoen dollar ontvingen.

5. Grootschalige allesomvattende verkiezingsfraude 
In het boek doet Janneke Monshouwer ook verslag van het Navarro-rapport waarin de verkiezingsfraude in zes Amerikaanse staten in detail zijn onderzocht. Er zijn op grote schaal verschillende vormen van verkiezingsbedrog toegepast door:

valse stembiljetten in omloop brengen;
vernietiging van wettige stembiljetten;
omkoping in het registratieproces;
op naam van overleden kiezers stemmen;
stemmen door niet-gerechtigde kiezers (misdadigers, vreemdelingen);
stembiljetten meerdere keren tellen;
niet-gerechtigde kiezers die in meerdere staten stemden;
geen identiteitscontrole toepassen;
vervalsing van handtekeningen;
sabotage van controle door stembuswaarnemers;
illegaal campagne voeren in stembureaus; en
onregelmatigheden met stemcomputers.

Op talloze plekken zijn weggegooide poststukken aangetroffen.
6. Buitenlandse inmenging 
Er waren bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020 meerdere buitenlandse landen betrokken:

Canada: leverde de stemcomputers van het Dominion Voting System;
Spanje: Scytl verzorgde stembusgang in buitenlandse militaire basissen;
Duitsland: CIA datacenter in Frankfurt manipuleerde elektronische stemmen;
Venezuela: financierde en ontwikkelde de oorspronkelijke software van Dominion.
Verder besteedt het boek ook aandacht aan de rechtszaak die door het Trump-team in de staat Michigan is aangespannen. In die zaak bleek dat data van de stemcomputers via computerservers in Servië, Iran en China werden gemonitord of gemanipuleerd.

7. CIA hackte stemcomputers vanuit Duitsland

In sommige stemlokalen kregen kiezers campagnemateriaal (van de Democraten) uitgereikt, hetgeen niet is toegestaan.
De CIA gebruikte een datacenter in Frankfurt als een externe hacking basis om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden, zowel in de 2016 als in de 2020 verkiezingen. Dat bleek ook uit 8761 documenten die Wikileaks had vrijgegeven en details onthullen over “malware, virussen, trojans, ‘zeroday’ exploits, remote systems met malware en bijbehorende documentatie”. Amerikaanse mariniers vielen in november 2020 dit CIA datacenter binnen en namen hun servers in beslag.

8. 65 rechtszaken en The 65 Project 
Na de presidentsverkiezingen van 2020 wordt The 65 Project opgericht om te voorkomen dat de in de rechtbank aangespannen zaken wegens verkiezingsfraude in het voordeel van Trump zouden vallen. Het project was een reactie op de 65 rechtszaken die het Trump-team in de ‘swing states’ had aangespannen om de gemanipuleerde verkiezingsuitslagen ongedaan te maken. The 65 Project was opgericht door de felle anti-Trump republikein Liz Cheney, niemand minder dan de dochter van Dick Cheney.

In het boek staan een aantal toespraken van Trump integraal weergegeven, die een beter beeld geven van zijn gedachtegoed en het beleid dat hij nastreeft. Ondanks dat Janneke Monshouwer positief is over Trump, heeft ze ook enige kritiek op zijn politieke beleid. Met name zijn veranderde positie te aanzien van vaccins, waar hij voor zijn presidentschap heel kritisch op was. Omdat sponsoring ook kan leiden tot politieke inmenging en manipulatie is ook het laatste punt de moeite waard om te vermelden:

9. Pfizer sponsorde Trumps campagne en zette hem onder druk 
In 2016 vroeg Trump aan Robert F. Kennedy jr. van Children’s Health Defence, om een Vaccin Veiligheidscommissie te leiden. Het was de bedoeling dat deze onderzoekscommissie zou onderzoeken in hoeverre elk vaccin veilig en effectief zou zijn. Nadat Pfizer de campagne van Trump met een miljoen sponsorde, benoemde Trump twee mensen met banden met Pfizer. Dat betekende eveneens het einde van de Vaccin Veiligheidscommissie. De vraag is waarom Trump, die voor zijn presidentschap kritisch was ten aanzien van vaccins, zich onder druk heeft laten zetten door Pfizer.

Alhoewel de verkiezingsfraude in Amerika inmiddels ruim twee jaar geleden heeft plaatsgevonden — de talloze rechtszaken (vooralsnog) niet hebben geleid tot een herziening van de verkiezingsuitslag, en daardoor minder relevant lijkt — is het thema nog steeds actueel. De methodes om verkiezingen en de politieke agenda te beïnvloeden bestaan al tientallen jaren en worden deels ook in Nederland toegepast. Het is van groot belang dat mensen zich bewust worden van deze ondemocratische praktijken, zodat we betere keuzes kunnen maken.

“Met mijn werk wil ik bijdragen aan een vernieuwde , op feiten gebaseerde geschiedschrijving. Ken uzelf, ken uw geschiedenis. Dat geeft vaste grond onder de voeten. Met die kennis staan we sterker en kunnen we bewustere keuzes maken.”

Website van Janneke Monshouwer: Andernieuws.eu
Boek: ‘Trump, Stemfraude en Waarheid’
Ella Ster | Bron: ellaster.nl
Plaats reactie

Terug naar “USA”