Dit is de video die aantoont waarom de Amerikaanse kiezer Donald J. Trump in 2016 tot president koos.

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Dit is de video die aantoont waarom de Amerikaanse kiezer Donald J. Trump in 2016 tot president koos.

Bericht door noumoe »

Dit is de video die aantoont waarom de Amerikaanse kiezer Donald J. Trump in 2016 tot president koos. Hij wist in 2016 al (en ver daarvoor!) hoe diep de Deep State was geïnfiltreerd in ALLE voor hen essentiële organisaties, zoals agentschappen, de politiek, farmaceutische industrie, rechterlijke macht, onderwijs, media, social media, politie, enz, enz, om hun onmenselijke plannen met de wereld en de mensheid zonder tegenwerking werkelijkheid te laten worden.

In 2016 haalden veel mensen hun schouders op over hetgeen Trump in deze video vertelt. Inmiddels, zes jaar later, zijn talloze en talloze miljoenen mensen wakker geworden voor de schier oneindige corruptie van de politiek en de rest van al die genoemde instanties en organisaties. Ik weet zeker dat veel mensen nu eindelijk begrijpen waar Trump het in 2016 over had. Velen zullen nu ook begrijpen waarom de gevestigde media (die hem vóór 2016 op handen droegen) Trump keihard lieten vallen toen hij in de aanloop van de 2016 presidentsverkiezing de media terecht benoemde als de ‘vijanden van het volk’. Wie het nu nog niet ziet dat de media dat terecht zijn, die zal het nooit zien.

We dachten dat Trump het binnen 4 jaar presidentschap voor elkaar zou krijgen de Deep State op te rollen. Echter, de Deep State zit zo ver in alles doorgedrongen dat dat niet binnen 4 jaar mogelijk was. Trump heeft in zijn presidentschap laten zien dat Amerika (en de rest van de wereld) weer GROOTS kan zijn en heeft als geen andere president voor hem dat ook daadwerkelijk voor elkaar gekregen. Niet dat de media en zijn talloze tegenstanders in de politiek je dat hebben laten weten. Zij hebben hem uit rancune en uit angst dat ze zelf de kop werden afgehakt zwart gemaakt, karaktermoord op hem en zijn familie gepleegd, heksenjacht rechtszaken gevoerd en gaan daar vandaag de dag nog steeds mee door, doodsbang als ze zijn dat hij weer aan de macht komt en gaat afmaken waar hij in zijn eerste vier jaar aan begonnen is.

Trump WIST dat de verkiezingen van 2020 frauduleus zouden verlopen en heeft dat bewust zo door laten gaan. Inmiddels zijn de idioot Biden en de giecheltante Harris de belangrijkste personen die de mensheid nog sneller laten ontwaken voor de onmenselijke Deep State plannen dan Trump in 4 jaar tijd voor elkaar kon krijgen. Er zijn zeer overtuigende feiten die erop duiden dat dat de bedoeling van Trump is geweest. Hoe meer mensen wakker worden, hoe eenvoudiger het is om uiteindelijk het leger orde op zaken te laten stellen zonder dat er een burgeroorlog uitbreekt.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”