Trump zou volgens het nepnieuws geheime documenten door het toilet hebben gespoeld

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Trump zou volgens het nepnieuws geheime documenten door het toilet hebben gespoeld

Bericht door noumoe »

photo_2022-08-10_12-42-42.jpg
Trump zou volgens het nepnieuws geheime documenten door het toilet hebben gespoeld

Bovenstaande tweet met foto's is weer zo’n staaltje propaganda zoals alleen het nepnieuws het kan verzinnen en het dan brengen alsof het allemaal de waarheid is en dat ze daarvan 100% bewijs hebben. Volgens Maggie Haberman (een Trump-hater van het eerste uur en journalist bij de New York Times) zou Trump als president geheime documenten door het toilet hebben gespoeld, iets dat Trump heeft ontkend omdat het natuurlijk ook grote onzin betreft. Denkt iedereen nu werkelijk dat een Amerikaanse president geen betere optie dan een toilet heeft als hij van geheime en voor hem belastende documenten afwil?

Maar stel dat hij dat wel zou doen, dan zijn het documenten waarvan hij absoluut zeker moet zijn dat ze nooit onder ogen van iemand anders komen, dus is het volgens het nepnieuws heel logisch dat hij ze verscheurt, de snippers in het toilet dumpt (zonder erbij stil te staan dat het de boel kan verstoppen en de documenten door de loodgieter worden gevonden) en trekt vervolgens het toilet door zonder even te kijken of alle snippers weg zijn, wat ze volgens de foto’s van het nepnieuws niet zijn. Een toiletbezoeker na hem ziet de snippers en maakt er een foto van en wonder boven wonder zijn er nu net de snippers met het handschrift van Trump te zien en pas jaren later geeft deze persoon zijn foto’s (van nota bene zelfs twee toiletten waarvan hij toevallig net na Trump gebruik maakte!) aan de New York Times en ook bij het tweede toilet heeft Trump niet gekeken of alle geheime snippers wel weggespoeld waren.

Kom op, gebruik even je gezonde verstand, iedereen kan op Internet documenten vinden met daarop het handschrift van Trump, die gooi je in een paar toiletten, je maakt er foto’s van en die stuur je dan naar het nepnieuws (als deze nepnieuwsjournalist ze al niet zelf heeft gemaakt) en die beschouwen dat als 100% bewijs en ook hun onnozele volgers geloven dat, hoe dom kun je zijn??

Dat nepnieuwsjournalist Maggie Haberman nu met deze propaganda komt, is om het nepnieuws aan te dikken dat Trump tegen de regels in geheime documenten vanuit het Witte Huis heeft meegenomen en bij hem thuis in Mar-a-Lago, Florida, heeft liggen. Zoals al vaker uitgelegd, als Trump al documenten heeft liggen, zijn het de gedeclassificeerde documenten waarvan hij in zijn laatste dagen van zijn presidentschap de geheimhouding liet verwijderen en ze zeer waarschijnlijk aan Durham heeft gegeven om te gebruiken in diens rechtszaken tegen de Deep State elite. In veel van die documenten is het bewijs te vinden voor de corruptie en de misdaden van deze Deep State pionnen en dus trachten zij die documenten te pakken te krijgen zodat ze weten wat ze kunnen verwachten en hoe daar eventueel op te reageren.

Inmiddels weten we van de zoon van Trump dat er niets is gevonden in de kluis die ze hebben opengebroken tijdens de inval bij Trump, en de publieke opinie is er (in tegenstelling tot wat de corrupte democraten hiermee dachten te bereiken) alleen maar mee versterkt dat deze inval onderdeel uitmaakt van een volkomen onterechte heksenjacht op iemand waar de elite blijkbaar TERECHT heel bang voor is!
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”