Trump zou een geheime dienstagent naar zijn keel hebben gegrepen en greep naar het stuur van de limousine

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Trump zou een geheime dienstagent naar zijn keel hebben gegrepen en greep naar het stuur van de limousine

Bericht door noumoe »

Trump zou een geheime dienstagent naar zijn keel hebben gegrepen en greep naar het stuur van de limousine
Leugens, leugens en nog eens leugens in de media!
WANT… de betrokken geheime dienstagenten zijn bereid onder ede te getuige dat het nooit is voorgevallen!

Het januari 6 comité kwam gisteren met een zogenaamde ‘explosieve mededeling’. Ze hadden weer eens een getuige ‘gevonden’, een getuige die beweert dat Trump op 6 januari de presidentiële limousine wilde overnemen om naar het capitool te rijden. Hij zou een agent van de geheime dienst die in de limousine meereed en de chauffeur ervan, opdracht hebben gegeven hem naar het capitool te rijden. Nou zou dat best waar kunnen zijn, want waarom zou hij daar niet naartoe mogen? Vervolgens zou de geheime dienst hem ook kunnen hebben laten weten dat de situatie daar niet veilig was en men hem daar niet naartoe zou rijden, dat is exact waar de geheime dienst voor is. Dat trump woedend zou zijn geworden en een geheime dienstagent naar de keel heeft gegrepen is zeer, zeer onwaarschijnlijk en dat hij het stuur zou hebben vastgepakt is nog onwaarschijnlijker, hoe denk je bij het capitool te komen door alleen het stuur vast te hebben?

Echter de nepnieuwsmedia, ook de Nederlandse, hebben weer een feestje en melden allemaal uitgebreid de leugen, iets waar ze nu eenmaal patent op hebben en zeker als het over Trump gaat. Ze hebben het echter fout en wie ook maar even zijn gezonde verstand zou gebruiken, zou snappen dat Trump iets dergelijks niet zou doen en hij/zij zou even de reactie van de geheime dienst afwachten. Maar nee hoor, glorieus brengen zij het nepverhaal en verwacht niet dat ook maar één nieuwsorganisatie een rectificatie zal plaatsen. En dat is de bedoeling, ze weten dat mensen die niets anders dan de media volgen, tot in lengte van dagen al hun leugens over Trump zullen blijven geloven.

MAAR… zoals ALLES wat de democraten trachten te doen om Trump te grazen te nemen omdat ze als de dood zijn dat hij weer aan de macht komt, blijken ook deze beweringen weer, net als altijd, leugens te zijn, want de geheime dienst heeft laten weten dat de betreffende agent en de chauffeur bereid zijn om onder ede te getuigen dat het niet waar is.
photo_2022-07-02_06-26-23.jpg
photo_2022-07-02_06-26-23.jpg (54.17 KiB) 27 keer bekeken
photo_2022-07-02_06-26-27.jpg
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”