Het Amerikaanse Supreme Court (hooggerechtshof) heeft vandaag het grondwettelijk recht op abortus teniet gedaan

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Het Amerikaanse Supreme Court (hooggerechtshof) heeft vandaag het grondwettelijk recht op abortus teniet gedaan

Bericht door noumoe »

Het Amerikaanse Supreme Court (hooggerechtshof) heeft vandaag het grondwettelijk recht op abortus teniet gedaan

Waar dat op neerkomt is dat de afzonderlijke staten het nu moeten regelen, de Amerikanen moeten dus bij hun staatspolitici en -rechters zijn om het eventuele recht op abortus in hun eigen staat te verkrijgen. Het is namelijk tegen de grondwet dat de landelijke politiek dat bij wet voor heel Amerika mag vastleggen en dus heeft het Supreme Court volgens de grondwet gesproken.

Inmiddels zijn de actievoerders die het er niet mee eens zijn al de straat opgegaan, dat waren ze in feite al toen deze beslissing een tijdje geleden uitlekte en democratische politici hen aanmoedigde dat te doen. Men verwacht na vandaag dat het gewelddadige rellen worden waarbij plunderingen, vernielingen, brandstichtingen, geweld en meer van dat soort werkelijkheid wordt en waarbij Antifa en BLM (de voetsoldaten van de Deep State) zullen worden ingezet als aanjagers van dat alles.

Net als in 2020 waarbij Antifa en BLM in tientallen democratische steden hetzelfde deden na de dood van George Floyd, een zwarte crimineel met meerdere zware vergrijpen en mishandelingen op zijn naam, die tijdens zijn arrestatie overleed. Floyd werd vervolgens door media en politiek opgehemeld en kreeg zelfs een standbeeld en was zogenaamd het slachtoffer van racisme binnen de politiemacht.

Bij de gewelddadigheden die op de dood van Floyd volgden kreeg de politie van de democratische burgemeesters de opdracht afzijdig te blijven. De media en de democraten bleven volhouden dat het de ‘Summer of Love’ was met vreedzame demonstraties en dat het een mythe was dat er een geweldsexplosie plaatsvond. Maar de Amerikaanse burger zag maandenlang in afgrijzen dat al dat geweld wel degelijk plaatsvond.

Wat het de komende tijd gaat worden moeten we afwachten. Laat men de gewelddadigheden weer ongemoeid of grijpt de nationale garde nu wel in en worden al die Antifa- en BLM-leden eindelijk opgepakt? Vergeet niet dat deze uitspraak een grote slag is voor de Deep State, als zij werkelijk de macht nog hadden, was deze beslissing nooit door het Supreme Court genomen.
https://www.thesun.co.uk/news/12698554/ ... ion-damage

In feite zijn veel mensen niet tegen abortus als het gaat om vrouwen die verkracht zijn of op een andere wijze in verwachting zijn geraakt en waarbij zij weinig of geen kans hebben voor hun kind te zorgen. In dat geval is het in de meeste landen en ook in de meeste Amerikaanse staten toegestaan abortus te plegen binnen een bepaald aantal weken na het begin van de zwangerschap.

Maar in veel landen en ook juist in de VS is abortus een verdienmodel geworden, het is een hele industrie geworden en er worden kapitalen betaald voor foetussen en/of organen daarvan (oa, door de farmaceutische industrie) en grote abortusklinieken en bepaalde personen worden daar heel rijk mee. Vergeet niet dat het in de VS om vele miljoenen abortussen per jaar gaat en dat in feite iedereen ervoor in aanmerking komt. Volgens de WHO ging het in 2021 wereldwijd al om 73 miljoen abortussen per jaar!

De democraten in de VS hebben de termijn waarop abortus gepleegd mag worden telkens weer verschoven (kortgeleden wilden ze dat zelfs tot een maand NA de geboorte!) En dat is waarom er onder Trump stemmen opgingen om dat hele gedoe een halt toe te roepen, omdat je het in veel van die gevallen gewoon over moord hebt. Wil je zwanger worden, dan moet je daar heel goed over nadenken en niet door de wet in staat gesteld worden daar heel gemakkelijk weer vanaf te komen door je ongeboren kind om het leven te brengen.
https://www.who.int/news-room/fact-shee ... l/abortion

www.who.int (https://www.who.int/news-room/fact-shee ... l/abortion)
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”