ElonGate en de Twitter-stingoperatie

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

ElonGate en de Twitter-stingoperatie

Bericht door noumoe »

ElonGate en de Twitter-stingoperatie

Elon Musk heeft toegegeven dat hij exact wist waar hij aan begon toen hij zijn bod op Twitter uitbracht. Hij wist dat misschien wel de helft van alle Twitteraccount nep zijn en dat er nog veel meer mis is, zoals allerlei verborgen algoritmes die zorgen voor censuur en het zo snel mogelijk blokkeren van accounts die zaken bespreken zoals de 2020 verkiezingsfraude, de ware ernst van de verzonnen corona epidemie, het relativeren van de oorlog in Oekraïne, aandacht aan het door Hillary betaalde Steele dossier en waar zij de opdracht toe gaf om via leugens en geruchten Trump aan Rusland te verbinden, de spionage op de Trump campagne in 2016 en daarna op zijn presidentschap, enz.

Waar we rekening mee moeten houden, is dat adverteerders en investeerders in Twitter zo snel mogelijk een onderzoek zullen instellen naar hoeveel echte accounts Twitter werkelijk heeft en als daaruit blijkt dat het er veel en veel minder zijn dan door Twitter officieel aan hen is opgegeven, dan zullen zij beslist rechtszaken opstarten om het door hen teveel betaalde geld (miljoenen/miljarden) terug te eisen, plus een miljoenen/miljarden vergoeding en dat zal het definitieve einde van Twitter zijn, of het wordt alsnog door Elon (of door het Trump acquisitiebedrijf?) gekocht voor een fractie van de 44 miljard die hij in eerste instantie heeft geboden. Maar Elon zal eerst een opgeschoond Twitter willen zien voordat hij het koopt, want als hij het koopt in de huidige vorm en opzet, dan is hij als eigenaar verantwoordelijk voor de stervensdure lijken die daarna uit de kast vallen.

EN… het mooie van deze mogelijke stingoperatie van Elon, is dat alle investeerders en adverteerders bij Youtube, Facebook, Instagram en ga zo maar door, wakker schrikken en ook van die platforms willen weten hoeveel nepaccounts zij hebben, en reken maar dat ze die hebben! Waarna ook daar rechtszaken zullen volgen met als gevolg dat deze platforms, of volledig zullen verdampen, of opgekocht worden voor een fractie van hetgeen ze nu zogenaamd waard zijn. En dat zou een mooie ontwikkeling zijn voor het weer terugwinnen van de vrijheid van meningsuiting op al die andere platforms.

Elon Musk begrijpt echter ook dat de Deep State, samen met hun politieke marionetten en de gevestigde media, hem dit niet in dank gaan afnemen en Elon geeft in diverse tweets aan dat hij behoorlijk tegengewerkt gaat worden, ook bij zijn andere activiteiten zoals Tesla en Starlink.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”