Biden geeft Amerikaanse soevereiniteit over aan WHO - en Kuipers die van Nederland?

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2640
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Biden geeft Amerikaanse soevereiniteit over aan WHO - en Kuipers die van Nederland?

Bericht door noumoe »

Onderstaand ALWEER een complottheorie die waar blijkt te zijn. Ik denk niet dat de gevestigde media hierover zullen berichten, misschien alleen om het als iets heel moois aan de wereldbevolking voor te stellen, maar ze zullen het beslist niet hebben over het feit dat als de WHO dit recht krijgt, de WHO eenzijdig!! (ook als dat tegen de wil van de desbetreffende landen ingaat) kan beslissen dat er weer een pandemie is (en die aankondiging kon wel eens eerder komen dan je denkt!), dat al de getroffen landen in een resolute lockdown moeten en dat alle inwoners verplicht gevaccineerd moeten worden om het gevaar de kop in te drukken.

En als je nu denk dat dergelijke beslissingen en maatregelen eerlijk en weloverwogen door de WHO zullen worden genomen, denk dan maar aan hoe we de afgelopen twee jaar zijn behandeld. En reken ook maar dat 95% van alle politici van alle 193 lidstaten van de VN, die allemaal lid zijn van de WHO en 99,44% van de wereldbevolking vertegenwoordigen, daarin volledig zal meegaan en NIETS zullen doen om die beslissingen en maatregelen tegen te houden. Ze zullen zich verschuilen achter het contract dat ze (nagenoeg zonder er ruchtbaarheid aan te geven) met de WHO hebben getekend en met hun handen opgeheven zullen zeggen dat zij er ‘helaas’ ook niets aan kunnen veranderen.

BIDEN GEEFT AMERIKAANSE SOEVEREINITEIT OVER AAN WHO – EN KUIPERS DIE VAN NEDERLAND?

Op 22-28 mei 2022 zal de ultieme controle over de Amerikaanse gezondheidszorg worden afgestaan aan het wetgevend orgaan van de Wereldgezondheidsorganisatie, de World Health Assembly (WHA).

Deze wijzigingen zullen de directeur-generaal van de WHO de bevoegdheid geven om noodsituaties of crisissituaties op gezondheidsgebied in welk land dan ook af te kondigen. En dit éénzijdig, of zelfs tegen de wil van het betrokken land te doen. De directeur-generaal zal deze gezondheidscrises kunnen afkondigen louter op basis van zijn persoonlijke mening dat er een potentiële bedreiging is voor andere naties.

Als de voorgestelde wijzigingsvoorstellen van de regering-Biden worden aangenomen, zullen zij, alleen al door hun bestaan en hun doel, de onafhankelijkheid en de soevereiniteit van de Verenigde Staten drastisch in gevaar brengen.

ZONDER GEORGANISEERD VERZET ZULLEN DE WIJZIGINGSVOORSTELLEN ZEKER WORDEN AANGENOMEN

De Europese Unie, een globalistische organisatie, is een van de grootste voorstanders geweest van het vergroten van de wereldmacht van de WHO. De EU omvat de volgende 27 westerse naties:

Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Republiek Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje en Zweden.

Al deze landen hebben ermee ingestemd de WHO de bevoegdheid te geven om een mogelijke of potentiële noodsituatie of crisis op het gebied van de volksgezondheid in een land af te kondigen, ondanks de bezwaren en de weigering van dat land om mee te werken. Nogmaals, deze wijzigingsvoorstellen zullen worden aangenomen tenzij de Amerikaanse burgers, en ook de burgers in de rest van de wereld, zich krachtig hiertegen verzetten.
https://stichtingvaccinvrij.nl/biden-ge ... -nederland

Stichting Vaccin Vrij (https://stichtingvaccinvrij.nl/biden-ge ... nederland/)
Biden geeft Amerikaanse soevereiniteit over aan WHO - en Kuipers die van Nederland?
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”