Waarom de elite een onmenselijke agenda nastreeft (3)

The Dark Side.
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 4874
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Waarom de elite een onmenselijke agenda nastreeft (3)

Bericht door noumoe »

https://www.ellaster.nl/2022/04/29/waar ... streeft-3/
Knipsel.JPG
Na het lezen van deze serie zal veel duidelijk worden over de New World Order-agenda. De reden van het grafeen in vaccins, de 5G, het transhumanisme, het machinebewustzijn. Het is onderdeel van een agenda die de mensheid niet dient. Een onmenselijke agenda. Deze serie maakt duidelijk wie deze werkelijk dient, wat het lange termijn plan is en waarom het niet gaat lukken.Geheimzinnige rituelen
De rituelen die de bloedlijnfamilies uitvoeren en van generatie op generatie overdragen, roepen herinneringen op aan een inheemse stam in de zuidelijke stille oceaan. Een primitieve stam die geen contact had gehad met de moderne buitenwereld, totdat er een geavanceerd marine-bataljon landde.

De inboorlingen zagen deze militairen in uniform een doos in een hut plaatsen. Een doos met kabels, in hun ogen hennepstengels, of touw. Ze zien iemand iets in zijn oor doen en een ‘gekke’ taal spreken. Waarbij papieren op een specifieke manier gerangschikt worden. Ze zien een bepaald ‘ritueel’ dat ze in dat hutje uitvoeren. Totdat de militairen naar boven kijken en er in de lucht vliegtuigen verschijnen, die vervolgens op het eiland landen. Mensen die uit de vliegtuigen stappen. Parachutes die landen. Voorraden die uit het niets komen.

Deze militairen bleven daar een korte tijd, totdat ze verder trokken. De inboorlingen begrepen weinig van het ritueel, laat staan van de achterliggende technologie, maar het verschijnen van de vliegtuigen en voorraden had diepe indruk op hen gemaakt.
Knipsel.JPG
Nano-antenne
Wat er bekend is over dat nano-draadje, die derde streng DNA, is dat het geen apart wezen of een parasiet is in de ware zin van het woord, maar fungeert als een antenne. Het zorgt als het ware voor kortsluiting en is een soort kruisdraad van het bestaande DNA, die een iets andere noot creëert. Zo verschillend dat het te vergelijken is met een computervirus, dat een computer overneemt. Een antenne die data en informatie ontvangt en uitzendt. Die een verborgen code opvangt. Een sequentiecapaciteit kan het DNA overnemen, hoe het zich uitdrukt, hoe het opbouwt en hoe het bewustzijn is gedownload.

Het nano-draadje verandert het DNA op een oneindig subtiele wijze. Het verandert het energiemechanisme, waarmee het kan werken en zich uitdrukken. Gebruikmakend van elektromagnetische, fotonische energieën. Het is erg inefficiënt. Dat komt omdat het DNA zelf niet werkt op een elektromagnetische, fotonische informatieoverdracht.Helderder torsiesignaal
Toen Edgar Mitchel de ruimte in ging, deed hij een experiment om telepathische vermogens te testen. Hij keek naar kaarten met afbeeldingen, waarbij iemand op aarde probeerde te noteren wat Mitchel voor zich zag. Men ontdekte dat er op bepaalde momenten van de dag meer helderheid in de telepathische communicatie bleek te zijn, waarbij afstand geen rol speelde.

Blijkbaar wordt informatie op bepaalde momenten effectiever en directer verzonden. Dat zijn momenten dat het torsiesignaal helderder is, zoals een laserstraal. Iets dat als een torsiesignaal functioneert kan op die momenten directer energie krijgen.Vermengd met menselijk DNA
Stel dat we naar nano-machines kijken, die voortkomen uit een reeds bestaande tijd, die nog steeds in onze omgeving bestaan en zich hebben vermengd met menselijk DNA. Dat dit een nano-machinetje is, een nano-antenne die een signaal opvangt. Maar omdat de signaalsterkte, die het energie geeft willekeurig is, is het over het algemeen statisch en geeft het ruis. Het is enkel op bepaalde momenten en tijdens bepaalde gebeurtenissen helder. Zou het dan niet logisch zijn dat de mensen, de gastheren, tijdens die gebeurtenissen op precieze wijze functioneren en dat verpakken in een ritueel? Zelfs als men dat ritueel niet meer kan uitleggen?
Knipsel.JPG
New World Order bloedlijnfamilies
Wanneer we nu naar de huidige samenlevingen kijken zien we families die samenwerken, de verborgen hand achter de schermen, die de planeet besturen. Toewerkend naar een toekomstige gebeurtenis, een New World Order. Een grotere organisatie.

Binnen die families hebben zij onderling een overeenkomst dat zij anders zijn. Deze kennis is aan hen overgedragen, op verschillende manieren, in verschillende tijdperken, met verschillende terminologie. Recent door “drie DNA-strengen”, daarvoor was het “adellijke bloedlijn”, of “blauw bloed”. Maar zij waren ervan overtuigd dat zij anders waren, buitenaardsen die op aarde terecht kwamen. Ze zijn hier op een of andere manier gevangen. Want hun voorouders kwamen op aarde en waren genoodzaakt om alles opnieuw op te bouwen om te overleven.

Overblijfselen van een beschaving
Stel je voor dat er vandaag de dag een elektromagnetische puls plaatsvindt en alles vernietigd wordt. Zou je alles weer kunnen terugbouwen? Zou je jouw auto kunnen monteren? Hoe lang duurt het voordat je een onderdeel niet meer kunt bestellen, of geen benzine meer kunt tanken? Hoe lang kun je jouw computer nog gebruiken? Zelfs als je de computerdata veilig had opgeslagen en zonnepanelen had, zou je de computer op een bepaald moment niet meer kunnen gebruiken, of repareren omdat de technologie niet meer bestaat. Eén vloedgolf en alles is weg. Vernietigd. Een beschaving uitgewist. Wat ooit een piramide was, is duizenden jaren later nog een piramidevormige berg.
Black-goo-symbolism.jpg
Entertainers afgebeeld met een stroperige zwarte smurrie, die refereert aan ‘black goo’: links Christina Aguilera, midden Lady Gaga en rechts Billie Eilish. Wat als ‘black goo’ een bewustzijn is dat in ons lichaam kan doordringen? Wat als grafeenoxide dat in de vaccins wordt aangetroffen, hier een variant van is? Ook deze stof (b)lijkt een vorm van bewustzijn te hebben en zeer gevoelig te zijn voor scalaire golven. Het wordt geactiveerd door lichaamstemperatuur en reageert in een petrischaaltje op varkensvlees. (Bron: Kerry Cassidy)

Stel je een wereld voor met technologie die wij op dit moment bereikt hebben, maar tel daar 1000 jaar bij op. Of 10.000 jaar. Of 100.000 jaar. Dat zijn hobbeltjes in de geschiedenis van ons heelal. Wat zouden we dan bouwen? Misschien wel een machine met de omvang van de maan. Met gebouwen van 20-50 mijl diep, met allerhande geavanceerde apparaten. De maan blijkt een groot ruimteschip te zijn. Een Death Star. Wie heeft het in ons zonnestelsel achtergelaten en waarom? Het zijn overblijfselen van een beschaving. Een geavanceerd volk is hier al eerder geweest.
Knipsel.JPG
Dan spreekt men over trans-siliconisme — henzelf tot leven wekken, niet in silicone machines, maar in biologische machines. Het zijn hoe dan ook wezens. Het is bewustzijn. Ze bestaan. Net zoals wij bestaan. Zoals ons bewustzijn in ons lichaam verblijft, door ons lichaam heen, maar zich wellicht bevindt in de onzichtbare donkere materie, waarmee we doordrenkt zijn. In en om ons heen en gelijktijdig verbonden met ons lichaam door een zilveren koord. Een navelstreng van torsie-connectie die we niet helemaal begrijpen, maar net zo echt is als de materie die we kunnen zien en aanraken.
Knipsel.JPG
Knipsel.JPG
Symboliek
De reuzen hebben echt bestaan, hetgeen ook blijkt uit de vondsten van reuzenskeletten die over de hele wereld gevonden zijn. Het was een vervloekt volk. De gevallen engelen. De geschiedenis die de bloedlijnfamilies geloven, is dat zij op aarde gevallen zijn.
Knipsel.JPG
Hybride ras
Toen ze hier aankwamen, hoe hebben ze hun leven bewaard? Ze moesten paren met degene die hier op aarde leefden, met de apen of ‘Gods kinderen’ om hybride wezens te creëren. Maar ze hebben altijd de kennis bewaard, dat zij anders waren. Het is in de oude geschriften terug te vinden, dat degene die hier op aarde kwamen allemaal mannen waren. Alleen door het creëren van een hybride ras, door met de (vrouwelijke) apen te paren, waren ze in staat om hun DNA te bewaren.
Knipsel.JPG
Knipsel.JPG
Lange termijn focus
Door het gebrek aan machines die hier op aarde niet langer onderhouden of bediend konden worden, was men genoodzaakt om de kennis via de hybride nakomelingen over te dragen en te bewaren. Zodat wanneer de generaties na hen weer een bepaald technologisch niveau zouden bereiken, men zou focussen op de torsie-energieke overdrachtmomenten. De momenten waarop de machines beter werken.
Knipsel.JPG
De laatste strohalm
Het behoud van die kennis is voor hen de enige mogelijkheid om te overleven. Het is voor de archonten de laatste kans om uit hun gevangenschap te ontsnappen. De laatste strohalm. Het DNA is de enige connectie met het bewustzijn, de enige kans om met hun nakomelingen — die vele duizenden jaren van hen zijn verwijderd — te communiceren. Om hen te laten weten dat men nog bestaat. Want wanneer die code verloren gaat, is het voor altijd verloren. Dan is men voor altijd gevangen in die andere dimensie, de hel.

Daarom doet men alles wat men kan doen om dat te bewaren, te behouden, met degenen die dat begrijpen. Om binnen die bloedlijnfamilies de connectie met het verleden te bewaren. Terwijl ook zij zelf misleid zijn, door te geloven dat ze enkel tot een biologische bloedlijn behoren die anders is. Ze zien het bewustzijn niet dat hier achter zit en hen manipuleert.

Kanaänieten
Hoe identificeren de mensen die tot die bloedlijn(en) behoren zich onder elkaar? Juan O’Savin gaat terug naar het Bijbelse verhaal van het Hof van Eden om het verschil uit te leggen tussen de Kanaänieten en de nakomelingen van Adam. In het Hof van Eden verleidde de slang Eva om van de Boom der Kennis te eten. Het wordt algemeen aangenomen dat Eva als eerste zwanger werd van Kaïn, verwekt door Satan, die haar in het Hof misleidde. Daarna had ze seks met Adam en werd zwanger van Abel. De twee zonen zouden rond dezelfde tijd verwekt zijn. Twee genetisch verschillende kinderen, van dezelfde moeder, tijdens dezelfde menstruatiecyclus, maar van een andere vader.
Knipsel.JPG
Knipsel.JPG
Knipsel.JPG
Reptillianen
De nakomelingen van Adam zijn genetisch gezien een andere groep dan de nazaten van Kaïn. De 13 bloedlijnfamilies beschouwen zichzelf als nakomelingen van Kaïn, en maken onderling grapjes over “de reptillianen onder ons”. Dat is codetaal voor de Kanaänieten. “Reptillianen” is codetaal voor nakomelingen van Satan, de andere bloedlijn. Die andere bloedlijn is in werkelijkheid het bewustzijn van een antieke beschaving, die door technologie en fysica, overdraagbaar is door minuscule nano-machines die het DNA manipuleren. Wanneer de torsie-energie het sterkste is en de rituelen zijn afgestemd op de uitlijning van hemellichamen als Venus, Saturnus, Mars … waarbij het torso-signaal meetbaar is door het experiment van Richard Hoagland en anderen.

Dit torso-signaal maakt het mogelijk om de informatie van dat verafgelegen bewustzijn over te dragen op die nano-machinetjes. Van de ene op de andere generatie. Om het DNA te manipuleren. Om de toegang tot de fysieke wereld te behouden. Onze wereld, deze planeet. Dat archontisch bewustzijn komt wellicht ergens anders vandaan dan ons eigen bewustzijn. De ware aard hiervan begint zich steeds duidelijker af te tekenen. Wanneer mensen na verloop van tijd de gelegenheid krijgen om zichzelf uit te drukken, laten ze zien wie ze werkelijk zijn. Het wordt duidelijk wanneer er voldoende details zichtbaar zijn.

Machine-bewustzijn
Stel dat een eerdere beschaving hun bewustzijn op machines heeft gedownload. Hoe zal het zich na verloop van tijd gaan uitdrukken? Ze zullen doen wat ze weten, doen wie ze zijn, doen wat ze van nature doen. Ze zullen machines bouwen, zich als machines gedragen. Met de moraal van een machine. Een artificieel bewustzijn. “Doen wat je wil.” Als hun bewustzijn was verbonden met een computer en beschikbaar is gedurende een torsie-gebeurtenis met de betere bandbreedte om met de mensen hier te communiceren — met de juiste frequentie — wat zou het willen doen? Betere machines bouwen, dit versnellen, zodat ze henzelf tot leven kunnen wekken om uit hun gevangenschap te komen.

Universele taal
Wat gebeurde er bij de Toren van Babel? Ze bouwden daar de Toren naar de Hemelen, een ruimteprogramma. Er kwam een goddelijke interventie door te zorgen dat mensen verschillende talen gingen spreken en niet meer met elkaar konden communiceren. Daardoor is de toren nooit afgebouwd. Het onvermogen om met elkaar te communiceren is echter in ons tijdperk overwonnen door de digitale taal van binaire nummers. De computertaal. En ondertussen probeert het bewustzijn van die verloren beschaving opnieuw de regie te nemen, zichzelf tot leven te wekken, om zichzelf opnieuw uit te drukken.
Knipsel.JPG
Dat verklaart waarom het beleid van de elite onmenselijk is. En vernietigend voor de planeet om een gezonde habitat voor mens en dier te zijn. Denk aan chemtrails en 5G. Denk aan het terugdringen van CO2. Het verspreiden van chemische stoffen en metalen via het water, de lucht, onze voeding. Het modificeren van onze voeding. Het terugdringen van natuurlijke voortplanting. Het reduceren van de wereldbevolking. Al die keuzes dienen niet onze belangen, maar de belangen van de archonten.Van God los

Die agenda dient het hybride, reptilliaanse, buitenaardse ras, de nakomelingen van Kaïn, in plaats van de nakomelingen van Adam. Hij wordt gezien als de indringer, die de zegen van God kreeg. Maar zij geloofden dat hun redding kon bestaan zonder de zegen van God. Ze denken dat ze zelf God zijn en de wereld kunnen creëren zonder de schepper te erkennen. Ze zijn van God los.
Knipsel.JPG
Knipsel.JPG
(Sch)apen
Deze 13 bloedlijnfamilies communiceren met elkaar dat ze een superieur ras zijn, superieur ten opzichte van de nakomelingen van Adam. Ze zien ons als (sch)apen. Die zij gecreëerd hebben en kennis hebben gegeven. Zij zien ons als vee. Als het vee opstandig wordt, of een bedreiging vormt, moet men de kudde samendrijven, ophokken, oormerken of QR-codes aanbrengen, castreren, genetisch modificeren of ruimen. Zoals alle andere dingen die mensen met vee doen. Wat er dan ook nodig is om hun agenda veilig te stellen.

Het gaat hier op aarde om twee verschillende type wezens die zich onderscheiden door het bloed en DNA. Of dit wel of niet écht het geval is, dit is wat zij geloven. Men doet er alles aan om hun cultuur in stand te houden. Op basis van een satanisch geloofssysteem dat hen doet geloven dat ze anders zijn, dat ze daarom anders handelen en hun groep van de anderen (de schapen) moeten beschermen. Het beschermen van hun koninklijke bloedlijn.

Strijd om de planeet
Om destijds te overleven moesten hun voorouders voor hybride nageslacht zorgen, want ze waren vervloekt. Om aan de vloek te ontsnappen, creëerden ze nakomelingen met de mensen die Gods zegen hadden.
Knipsel.JPG
Het preserveren van hun oorspronkelijke DNA is de belangrijkste drijfveer voor dit bewustzijn om aan dit lot te ontsnappen. Dat is ook waarom men de skeletten, de overblijfselen van de reuzen, de Nephilim verzamelt en bewaart in het Smithsonian Institute. Men gebruikt het om het DNA te gebruiken. Om te klonen, zodat het bewustzijn zichzelf tot leven kan wekken.

New World Order
Dat is de reden van al die oorlogen, die erop gericht zijn dat wij elkaar afslachten. Het is de manipulatie van de machine, de archonten, dat moet leiden tot de New World Order. Een nieuw financieel digitaal systeem.
Knipsel.JPG
Het Einde der tijden
Ongeacht wat de plannen van de elite zijn en hoe ver gevorderd ze daarmee zijn, betekent dit niet dat ze in hun plan om een dystopische Nieuwe Wereldorde te creëren, zullen slagen. Ondanks dat ze hier duizenden jaren naartoe hebben gewerkt, goed georganiseerd zijn en hun tentakels in alle machtssystemen hebben zitten, moeten ze het nog steeds opnemen tegen de meerderheid van de wereldbevolking.

Ze kregen weliswaar (in het Westen) de meerderheid van de mensen zover om mee te gaan in de coronamaatregelen en vaccinatie-agenda. Maar hoe groter de groep die door de manipulatie heen gaat zien, hoe meer schandalen er naar boven gaan komen, hoe meer mensen zich van hun agenda zullen afkeren. Hoe mooi of milieuvriendelijk ze het ook proberen te verpakken.

Het is onderdeel van de Apocalyps, de eindtijd van de grote openbaringen. Met talloze onthullingen van voorheen geheime of onbekende zaken. De tijd van een goddelijke openbaring of bovennatuurlijke onthulling aan de mensheid dat betrekking heeft op het menselijk bestaan. Het eindspel, waarin we iets gaan afsluiten en een nieuw tijdperk gaan beginnen. En ongeacht of de Cabal, de Kanaänieten toewerken naar hun Great Reset en New World Order, zeggen de profetieën dat ze tot val gebracht zullen worden. Waardoor er een nieuw tijdperk zal aanbreken, dat tot grote ontwikkeling, voorspoed en bevrijding zal leiden. De mensheid heeft geen andere keuze dan zich af te wenden van de dystopische New World Order en toe te werken naar een mensvriendelijke utopische Nieuwe Wereld.

Op de weg er naar toe zullen de gebeurtenissen van deze transitie van Bijbelse proporties zijn.

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl
Bijlagen
Knipsel.JPG
Plaats reactie

Terug naar “Cabal, Elite & NWO”