X22 Report 19 januari 2022

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

X22 Report 19 januari 2022

Bericht door noumoe »

Ep. 2681b – Niemand (van de Deep State. Vert.) is veilig, geen deals, radeloosheid, angst, wanneer begint iemand te praten, gevechtstactieken

X22 Report 19 januari 2022

Vertaling van 01:28 tot 05:47 door Paul Harmans

De Deep State, de corrupte politici, de centrale bank, bereiden zich nu voor op een informatieoorlog, ze zetten daarvoor alles op z’n plek en bereiden zich voor op het zoveel als mogelijk afsluiten van informatie en het toepassen van censuur. En terwijl ze dit doen, gaan ze door met hun 16 jarige plan (8 jaar Obama, 8 jaar Hillary. Vert.).

Bedenk je, de pandemie is een kolossale mislukking, het deed niet wat zij dachten dat het zou doen, ze dachten dat ze alles in hun zak hadden toen de pandemie in 2020 werd opgetuigd. Ze dachten dat ze het voor elkaar hadden: ‘we zullen de wereldwijde economie tot stilstand brengen, we gaan de mensheid in de Great Reset brengen en we zullen in staat zijn dat te doen’. Echter, Trump verhinderde dat allemaal. En nu zijn ze aangewezen op het trachten terug te brengen van hun oude plan.

En dat is waarom we de gigantische push zien met de Oekraïne en Rusland. Nogmaals, dit gaat niet werken. Ze zullen mogelijk binnenkort ook Noord-Korea erbij betrekken. Want bedenk je, in het 16 jarige plan was het Noord-Korea dat een raket zou moeten lanceren die de Verenigde Staten zou treffen en dan zou de oorlog van start kunnen gaan. En ik geloof dat we nu op het punt staan waarbij ze alle kanten gaan introduceren en dat ze dat zo hard mogelijk zullen pushen, want zij weten wat eraan komt.

Bedenk je, hun gehele agenda is gebaseerd op angst en radeloosheid. Zij weten dat Trump en de goeden hun te pakken hebben. Ze weten dat het spel verloren is, ze weten dat er nog slechts een paar zetten over zijn en ze weten dat ze zoveel chaos als mogelijk moeten creëren. Ze hebben reeds de pandemie verloren, die is voorbij, ze zullen niet meer in staat zijn die terug te brengen. Ze zullen het proberen, maar ze zullen er niet meer toe in staat zijn. Al het andere dat ze hebben getracht te doen, gaat niet meer werken.

Zelfs deze oorlog die ze trachten te beginnen, die zal niet werken, ook die zal een kolossale mislukking worden. Echter, ze zullen alles proberen, maar dat wil niet zeggen dat Rusland werkelijk zal aanvallen en dat wil niet zeggen dat Noord-Korea werkelijk zal aanvallen. Bedenk je, de Deep State is heel goed in het creëren van valse vlaggen die je doen denken dat een ander land iets deed, maar wat ze niet deden. En ik geloof dat dat is waar ze (de Deep State. Vert.) in de Oekraïne de voorbereidingen voor treffen en ik zal niet verrast zijn als in de komende weken ook Noord-Korea aan de beurt is. We zien al nieuwsberichten over Noord-Korea dat bedreigingen uit aan de Verenigde Staten.

Maar we kunnen zien dat de goeden hierop voorbereid zijn. Zij wisten dat het Rusland en Noord-Korea zouden zijn, en dat mogelijk China achter Noord-Korea zit. Ik zeg niet dat Kim Jong-un die dingen doet, het zal echter ‘lijken’ alsof hij die dingen doet. Dit is zoals de Deep State werkt. En wij weten dat er tegenmaatregelen zijn getroffen. Wij weten dat de goeden dit al zagen aankomen, al in 2017, 2018 via de Q berichten. En dat is waarom dit groots zal mislukken, net zoals de pandemie mislukt is.

Bedenk je, soms duurt het een tijd voordat de waarheid daadwerkelijk de propaganda uit de weg ruimt. Soms duurt het een tijd voordat de feiten zijn verzameld, soms heb je tijd nodig om dat tot stand te brengen. En ik geloof dat uiteindelijk alles wat de Deep State tracht te doen zal mislukken en we zien het reeds mislukken. Zie je, dit wordt radeloosheid genoemd. Zij waren in feite aan de macht, ze hadden dit allemaal niet hoeven doen, ze hadden geen vaccinverplichtingen nodig, ondanks dat ze wisten dat het tegen de grondwet is, ze hadden de lockdowns niet hoeven pushen, ondanks dat ook die ongrondwettelijk zijn, Zie je, dat is radeloosheid, ze deden dat uit angst. En als ze dat uit angst doen, dan doen ze werkelijk hele domme dingen en het maakt een hoop mensen wakker.Mensen beginnen zich te realiseren wat er werkelijk gaande is. Zelfs het nep nieuws brengt alweer nepverhalen naar buiten en de mensen beginnen het nep nieuws daarop aan te spreken.
https://rumble.com/vswyd0-ep.-2681b-nob ... ng-co.html
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”