Waarom de Neurenberg Code afschaffen?!

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Waarom de Neurenberg Code afschaffen?!

Bericht door noumoe »

Waarom de Neurenberg Code afschaffen?!

Wat denk je waarom (de meesten weten dat natuurlijk al) men bij het Europees parlement opeens begint aan te dringen op het afschaffen van de Neurenberg Code? (Zie bovenstaand bericht daarover.) Je dacht toch niet (de meesten weten dat natuurlijk al) dat al die politici zo achterlijk zijn dat ze werkelijk denken dat er een levensgevaarlijk virus bestaat dat voor een pandemie zorgt en hun ‘maatregelen’ geoorloofd zijn? Natuurlijk weten zij allemaal dat wat zij doen, exact datgene is dat de Neurenberg Code strafbaar stelt, namelijk het bewust opdringen van levensgevaarlijke experimentele vaccins waardoor hun volk kans loopt op vreselijke bijwerkingen en zelfs de dood. Zij beseffen zich dat terdege, want zoals gezegd, ze zijn niet achterlijk.

En zij (alle politici wereldwijd) WETEN dat zij voor dat beleid volgens de Neurenberg Code de DOODSTRAF zullen krijgen als er een ommekeer komt en het volk zich grootschalig tegen hen keert. Iets dat absoluut gaat gebeuren als het grootste deel van de gevaccineerden er tot hun grote schrik achter komt dat ze zijn voorgelogen en zij een zeer schadelijk middel in hun lichaam hebben laten inspuiten. De Wappies (MET hoofdletter!) hebben inmiddels anderhalf jaar vreedzaam geprotesteerd, maar wat denk je dat de straks in groten getale ontwakende gevaccineerden gaan doen? Dat worden geen vreedzame protesten in Den Haag en elders, dat worden hoogstwaarschijnlijk bestormingen van de gebouwen waar de daders hun werk doen!

Die protesten en bestormingen kunnen de daders niet tegengaan, hoewel ze hun politie- en legermachten er alles aan zullen laten doen die neer te slaan, maar de daarop volgende Neurenberg tribunalen zullen ze niet zo gemakkelijk kunnen stilleggen. En daarom trachten ze nu van de Neurenberg Code af te komen.

In de volgende video van 5 minuten, met NL ondertiteling, wordt precies aangegeven waar en waarmee deze politici (en ook de media!) de Neurenberg Code hebben overtreden!

Bijgaande video tekst: 'Toelichting van de huidige schendingen van alle 10 artikelen van de Neurenberg Code, waarvan de straf voor overtreding is: De doodstraf.'
https://rumble.com/viyalj-neurenberg-co ... iteld.html

Rumble (https://rumble.com/viyalj-neurenberg-co ... iteld.html)
Neurenberg Code Overtredingen - Nederlands ondertiteld
Toelichting van de huidige schendingen van alle 10 artikelen van de Neurenberg Code, waarvan de straf voor overtreding is: De doodstraf.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”