Ep. 2642b - Infiltratie In Plaats Van Invasie

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Ep. 2642b - Infiltratie In Plaats Van Invasie

Bericht door noumoe »

Nog een korte vertaling uit bovenstaand X22 Report

Ep. 2642b - Infiltratie In Plaats Van Invasie, 6 Januari Verhaal Stort In, Niemand Zal Hieraan Ontkomen

X22 Report 2 december 2021

Vertaling van 16:14 tot 18:57 door Paul Harmans

Welnu, wat heel interessant is bij deze Ghislaine Maxwell rechtszaak, we zien dat het nep nieuws daar is en zij pushen vette koppen om iedereen gefocust te houden op Trump. 'Oh, hij ging naar pedo-eiland.' 'Hij speelde onder één hoedje met Epstein,’ maar het is volledig het tegenovergestelde. Maar dat is wat zij doen, zij projecteren alles op Trump.

Qtah op Telegram bracht deze post uit (https://t.me/Qtah_17/8925) en geeft ons een paar hoofdpunten in de media, dit is van The Guardian:

‘Ghislaine Maxwell aanklager zegt dat ze een ontmoeting had met Trump toen ze 14 was en ze vloog met prins Andrew.’

Wel deze krantenkop is een beetje misleidend, ze ontmoette Trump waar? Ze vloog niet met hem, zij was niet aan boord van het vliegtuig.

Hier is CNBC:

‘Ghislaine Maxwell rechtszaak: Seksmisdaden aanklager getuigt dat Jeffrey Epstein haar mee nam om Trump te ontmoeten.’

Denk daar eens over na voor een seconde.

NBC NEWS:

‘Jeffrey Epstein introduceerde mij bij Trump toen ik 14 was, zegt de aanklager van Ghislaine Maxwell.’

Wie staat er volgens het nep nieuws nu eigenlijk terecht op dit moment? Ze laten Trump terechtstaan en projecteren constant alles dat zij deden op Trump. En gisteren hebben we al uitgelegd wat hij deed aan boord van het vliegtuig en hoe hij naar de openbare aanklagers ging met bewijs aangaande Epstein.

Bedenk je, wat was de reden waarom Trump besloot Epstein’s vliegtuig te nemen, van Palm Beach International Airport naar New York Liberty International Airport? Omdat zijn vliegtuig voor onderhoud aan de grond stond. Denk daar eens over na.

Maar er is voldoende bewijs in alle logboeken dat laat zien dat Bill Clinton aan boord van de Lolita Express was. Het logboek toont alleen dat Trump een vlucht had (van Florida naar New York. Vert.) Plus, we weten dat de Federal Aviation Administration onlangs interne vluchtrecords vrijgaf van Epstein’s vier privévliegtuigen, die onthullen dat er ongeveer 700 geheim gehouden vluchten waren. Wie zaten er op die vluchten?

En dan komen we te weten dat Jeffrey Epstein’s toegang tot het Clinton Witte Huis ongelooflijk was. Hij ging 17 keer naar het Witte Huis, waaronder 12 maal in 1994 en zelfs tweemaal op één dag bij drie verschillende gelegenheden. En bedenk, Ghislaine Maxwell, zij was aanwezig bij de trouwpartij van Clinton’s dochter. Daar zijn vele foto’s van en hij bracht bezoeken aan de president, meerdere keren. En de vluchten waarop Clinton zat, wel, de geheime dienst was daar niet bij betrokken, dit waren vluchten die hij privé nam. Dit zal allemaal terugkomen en hem achtervolgen.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”