postcodeloterij-ondersteunt-corruptie-hillary-clinton

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1777
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

postcodeloterij-ondersteunt-corruptie-hillary-clinton

Bericht door noumoe »

https://www.buitenlandseloterijen.com/p ... y-clinton/

Postcodeloterij ondersteunt corruptie Hillary Clinton
Al jarenlang is er forse kritiek op de Nationale Postcode Loterij. De uitkeringspercentages van deze loterij zijn namelijk laag. Als we nutteloze prijzen – bakjes met ijs, bioscoopbonnen en gevaarlijke barbecues, niet meetellen, zelfs extreem laag. Hoe komt dit? De Nationale Postcode Loterij geeft geld weg aan goede doelen. Op zich een nobel streven. Helaas blijkt goed doel een nogal rekbaar begrip te zijn.

Onder andere Sea Sheperd, berucht vanwege het vernielen van schepen van ‘tegenstanders’, kan jaarlijks rekenen op een dotatie van een aantal miljoenen door de Nationale Postcode Loterij. Nu blijkt dat de Nationale Postcode Loterij o0ok maar liefst 25 miljoen dollar heeft weggegeven aan de Clinton Foundation. Dit is een stichting van Bill en Hillary Clinton. Uit gelekte e-mails blijkt dat deze stichting voor de Clintons vooral dient om zichzelf te verrijken. Ook dient de stichting vooral om invloed te kopen. Bedrijven en organisaties geven geld aan deze foundation en krijgen vervolgens in politieke zin hun zin. Kortom: loepzuivere corruptie.

Postcodeloterij een van de invloedkopers bij de Clintons
Op dit moment is Hillary Clinton in de race voor het Amerikaanse presidentschap. Uit onderzoek van de Associated Press is gebleken dat Hillary Clinton als minister van Buitenlandse Zaken haar oren vooral liet hangen naar mensen en organisaties die geld staken in haar Clinton Foundation. Clinton had in totaal 154 officiële overleggen met private partijen die iets van haar gedaan wilden krijgen. 85 van de 154 bleken donateur te zijn van de Clinton Foundation. In totaal gaven deze 85 donateurs zo’n 156 miljoen dollar.

Met 25 miljoen dollar is de Nationale Postcode Loterij een grote donateur. Voor de Nationale Postcode Loterij is deze corruptie van de familie Clinton kennelijk geen enkel probleem. Sterker nog: de Nationale Postcode Loterij werkt er volop aan mee. De Postcode Loterij bevindt zich in een groot gezelschap.

Postcodeloterij in gezelschap van o.a. Qatar en Saoedi Arabië
Het is namelijk dringen op de donateurslijst van de Clinton Foundation. De overheden van landen als Qatar, Koeweit en Saoedi Arabië staan royaal op de donateurslijst. In ruil daarvoor is Clinton hen gunstig gestemd. Hoe gevaarlijk dat is, blijkt wel uit recente Amerikaanse ingrepen in Libië en Syrië. Landen als Qatar en Saoedi-Arabië hebben hier grote belangen. Hillary Clinton had als minister van Buitenlandse Zaken een grote vinger in de pap.

Verder staan diverse banken op de lijst, in de hoop dat Clinton Wall Street ontziet. Groene energiebedrijven staan op de lijst, in de hoop dat Clinton onder het mom van ‘tegengaan van opwarming van de aarde’ voorziet van lucratieve opdrachten. Ook het dubieuze Monsanto, bekend van schandalen omtrent groeihormomen en het dwarsbomen van boeren in de Derde Wereld, staat op de lijst.

Ook Nederlandse organisaties laten zich niet onbetuigd. De Nationale Postcode Loterij is met 25 miljoen dollar een grote donateur. De grote vraag is waarom de Nationale Postcode Loterij zo gul doneert aan de Clinton Foundation. Achmea betaalde een aantal jaren terug bijna een half miljoen dollar aan Bill Clinton als vergoeding voor een toespraak van een kwartiertje in een boerderij in Friesland waar de hoge heren van Achmea hun 200-jarig bestaan vierden. De Sociaal-Economische Raad betaalde € 100.000, zodat Postcodeloterij-lobbyist Alexander Rinnooy Kan een babbeltje mocht maken met de Clintons.
Hillary-Clinton.jpg
Plaats reactie

Terug naar “Goede doelen”