Miljoenen Amerikanen nemen ontslag vanwege vaccinatie verplichting

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Miljoenen Amerikanen nemen ontslag vanwege vaccinatie verplichting

Bericht door noumoe »

Miljoenen Amerikanen nemen ontslag vanwege vaccinatie verplichting


In de Verenigde Staten blijken de begrippen vrijheid en zelfbeschikking veel dieper geworteld in de genen te zitten dan in bijvoorbeeld Nederland, dat zich wederom onderscheid in gezapige en naïeve volgzaamheid (uitzonderingen daargelaten). Ondanks een snel aantrekkende economie namen in augustus maar liefst 4,3 miljoen Amerikanen ontslag, het hoogste aantal sinds het jaar 2000. De horeca en retail sector (min 721.000 mensen) lopen leeg, luchtvaartmaatschappijen moeten tal van vluchten schrappen vanwege personeelstekort, en Chicago raakt vanaf dit weekend ongeveer de helft van zijn politiemacht kwijt. De reden? Mensen weigeren pertinent hun gezondheid en leven op het spel te zetten door zich te laten injecteren met hoogst omstreden, experimentele Covid-19 gentherapie injecties.

Hoeveel hebben Pfizer en Moderna de beleidsbepalers en media betaald?

‘Veel journalisten zijn te druk met het verkopen van Bidens vaccinpropaganda,’ geeft Armstrong een sneer naar de mainstream media. (In Nederland is het nog erger, want hier klinkt zelfs niet één kritisch geluid in de officiële kanalen). ‘De FDA erkent de risico’s, maar kondigden in al hun wijsheid aan dat zij ‘geloven’ dat de voordelen de nadelen overstijgen, zonder hierover uitleg of ook maar één waarschuwing te geven, terwijl dat voor andere vaccins wel wordt gedaan. Dus nu de pers en de regering de feiten en de trends negeren, rijst de vraag: hoeveel hebben Pfizer en Moderna jullie betaald?‘

Wel, als u bedenkt dat James C. Smith de CEO is van het internationale persbureau Reuters dat belast is met het ‘informeren’ van de mensen over de Covid vaccins (waar de Nederlandse pers 95% van overschrijft), lid is van de directieraad van Pfizer, dan heeft u enig idee hoe enorm de macht van Big Pharma over de media is. Enige objectieve, laat staan kritische info over hun producten hoeft u dus niet te verwachten.

We berichtten onlangs dat Facebooks factchecker wordt gefinancierd door vaccinproducent Johnson&Johnson (zie ons artikel van 08-08: Factchecker Facebook en mainstream media wordt gefinancierd door vaccinfabrikant J&J). WC Eend bepaalt wat u over WC Eend mag schrijven en lezen, maar als u belangenverstrengeling suggereert, bent u een complotdenker?
https://www.xandernieuws.net/uncategori ... rplichting
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”