Top meteorologisch centrum voorspelt extreem koude winter in Europa; energieprijzen door het dak

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Top meteorologisch centrum voorspelt extreem koude winter in Europa; energieprijzen door het dak

Bericht door noumoe »

Top meteorologisch centrum voorspelt extreem koude winter in Europa; energieprijzen door het dak

De cognitieve klimaatdissonantie in het Westen neemt almaar absurdere vormen aan. In september bezwoeren de Europese leiders nogmaals dat ze – ongeacht de astronomische kosten – snel een einde zullen maken aan de CO2 uitstoot om de opwarming van de Aarde te stoppen. Tegenover dit narratief, dat steeds meer als een sprookje begint te klinken, staat de inmiddels almaar harder wordende realiteit van global cooling, veroorzaakt door het nieuwe zonne minimum en het samenvallen van alle historische klimaatcycli, waar CO2 werkelijk helemaal niets mee te maken heeft. Het gerenommeerde Russische meteorologische centrum Phobos bevestigt nu de voorspelling dat Europa een ‘extreem koude winter’ wacht, en dat terwijl de gasprijzen tijdens deze opzettelijk gecreëerde energiecrisis nu al door het dak gaan.

Het hele Noordelijke Halfrond moet zich opmaken voor extreem winterweer, zo waarschuwt Phobos. In Rusland lijkt dat vooral vanaf begin januari te gaan gebeuren. Voor Siberië wordt zelfs twee keer zoveel sneeuw als gemiddeld verwacht, en voor Moskou een kwart meer dan normaal. Noord Amerika, inclusief de VS, kan zich na de record kou van afgelopen winter (702 doden door de kou in alleen al Texas) voor een herhaling opmaken die nog zwaarder kan worden.

Worden mensen aanstaande winter, als ze buiten en binnen kapot vriezen (vanuit nog onbevestigde bron hebben wij vernomen dat de aardgasrekening volgend jaar gemiddeld 900 euro hoger zal uitvallen, en dat is vermoedelijk nog zonder de door het VVD66 regime geplande fors hogere energiebelasting) of volledig vast komen te zitten in dikke lagen sneeuw, eindelijk massaal wakker dat het CO2-global warming sprookje enkel is verzonnen om een klein clubje globalisten puissant veel rijkdom, controle en macht te geven, ten koste van de vrijheid en het welzijn van de gewone bevolking?
https://www.xandernieuws.net/algemeen/t ... or-het-dak
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”