Z

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5886
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Z

Bericht door noumoe »

Zionisten
De zionisten zijn een Illuminati-factie. Het Zionisme is een beweging die door de Illuminati is gecreëerd, met als doel om de staat Israël op te richten en zo een conflict in het Midden-Oosten te creëren. Een derde wereldoorlog zou moeten leiden tot een strijd waarbij de Islam en het politiek Zionisme elkaar gelijktijdig zouden uitschakelen, om zo in Israël het Kalifaat te kunnen stichten. Het herbouwen van Solomon’s Tempel was onderdeel van het plan. Jeruzalem zou daarbij het nieuwe machtscentrum van de Nieuwe Wereld Orde worden.

Zwarte adel
De Zwarte adel is de satanische Illuminati. Het Nederlandse koningshuis behoort ook tot de Zwarte adel. De Spaanse en Italiaanse Zwarte adel heeft de meeste macht. Dat zijn de families zoals de Borgia, Pallavicini, Farnese, Orsini, Massimo, Borghese, Aldobrandini, Colonna, Pacelli, Odescalchi, Ortolani en Luzzatti. Nazaten wonen ook in andere landen. Zij zijn onderdeel van de 13 Zoroastrische bloedlijnen van de Illuminati en krijgen hun bevelen rechtstreeks van de archonten. Ze hebben een occulte oorlog ontketend tegen de mensheid en de Witte adel die licht, liefde, compassie en vrouwelijke energie probeert te verspreiden en streeft naar wereldvrede.

Zwarte magie
Het praktiseren van het occulte (astrologie, numerologie, symbolen, mantra’s en satanische rituelen) met als doel om meer macht, status en rijkdom te verkrijgen. Zwarte magie wordt door de satanische Illuminati toegepast uit persoonlijk winstbejag en vereist (mensen)offers. Tijdens occulte offerrituelen worden andere entiteiten (demonen) uitgenodigd die zich voeden met de loosh van de slachtoffers. Witte magie maakt gebruik van vergelijkbaar occultisme, maar het mag nooit ten koste van anderen gaan.

Zwarte schermen
Inlogschermen van het zwarte, bancaire systeem. Dit systeem bestaat parallel aan het officiële bancaire systeem en er gaat minstens zoveel geld in om. Sinds de inlogcodes in handen zijn gekomen van de huidige trustee, hebben voormalige trustees geen toegang meer tot dit deel van het financiële systeem.
Plaats reactie

Terug naar “Terminologie”