Welkom

Lees dit voordat je verder gaat.
Gesloten
Gebruikersavatar
Sjakkattack
In Memoriam
In Memoriam
Berichten: 1762
Lid geworden op: 01 nov 2020 21:29
Contacteer:

Welkom

Bericht door Sjakkattack »

WELKOM BIJ WE ARE WITH YOU - THE GREAT AWAKENING NEDERLAND

Wij volgen Q en staan achter Donald J. Trump en onze beweging heet WRWY.
WRWY is de afkorting voor: We Are With You.

Onze hoogste prioriteit is om te onderzoeken en te berichten over de corruptie en misdaden tegen de mensheid. Met name tegen onze kinderen.

Q is een groep van minder dan 10 personen waarvan maar drie non-militair. We zien Q voor het gemak gewoon als één persoon en spreken over "hem" en "hij". Q plaatst berichten op https://8kun.top/qresearch/catalog.html waarin hij informatie verstrekt waarna Anons (anoniemen) ermee aan de slag gaan, om deze berichten te decoderen en te duiden.

De Q-beweging bestaat uit individuen (de anons) die gedocumenteerd, verifieerbaar bewijsmateriaal over de waarheid van onze geschiedenis blootleggen. Daarmee de corruptie en het kwaad, dat onze wereld generaties lang heeft geteisterd. Aan anons wordt niet verteld wat te denken of te voelen over een onderwerp. De entiteit Q stelt vragen en geeft informatie voor analyse en gedachten. Het onderzoek naar de waarheid, verricht door anons, en de huidige bevindingen worden onderzocht voor verdere bevestiging.

De Q-beweging staat NIET voor geweld, subversie of controle.

Sommige bevindingen zijn ronduit angstaanjagend;

The Choice To Know Will Be Yours

De keuze om wat is gevonden, geverifieerd en gepresenteerd, tot je te nemen is geheel aan jou.
Wat zich in het donker bevindt zal aan het licht komen.

Dit is het onderzoek wat de reguliere media weigeren te doen.

Ben jij wakker geworden dan zijn wij er voor je!
Tevens willen we je alvast meegeven dat dit een Forum is om The Great Awakening samen te doorstaan. Covid-19, 5G zijn daar onderdeel van, maar geen hoofdzaken. Kijk daarom verder dan één onderwerp, sta open voor ander nieuws ook al kan dat soms als schokkend worden ervaren.
De bedoeling is dat iedereen de helikopter-view krijgt en zich niet blindstaart op één of twee onderwerpen.

De Great Awakening houdt in dat de mensheid bezig is in te zien dat media, politiek en de elites samenspelen om het volk te onderdrukken en zichzelf te verrijken. Het draait dus niet alleen om Covid-19 of Nederland. Dit is een wereldwijd fenomeen dat mensen doet beseffen wat ons werkelijk wordt aangedaan.

Onze groep Nederlandse Anons zijn begonnen in april 2018 op Discord maar in oktober 2020 werd onze server inclusief de informatie van Discord verwijderd. We hebben tijdelijk de informatie op de nieuwe server Coffee TalQ verzameld. De bedoeling was een veilige plek te creëren waar onze informatie makkelijk(er) toegankelijk is voor iedereen die oprecht is geïnteresseerd, zonder risico dat het weer door Discord wordt verwijderd. Vandaar dit forum in de vorm van een bibliotheek.

Want als dadelijk de poep de ventilator raakt hebben we elkaar en de informatie nodig.
Op het moment dat de sociale media niet meer werkt, dan zetten wij hier op het forum de chat aan zodat we er voor elkaar kunnen zijn.
Ook proberen wij dan zoveel mogelijk nieuws te blijven plaatsen. Zoals wij nu al doen door middel van ons Telegram kanaal > https://t.me/WRWYLounge
Klets je daar met ons mee?

Iedereen kan lezen op het Forum. Wij nodigen jullie ook uit om de links vooral te verspreiden op je eigen sociale media. Onderbouw je info met de bron. Echter bijna alles is in het Engels omdat deze beweging wereldwijd is en gestart is in de Verenigde Staten. Wij richten ons dan ook vooral op de VS. De dingen die daar gebeuren zullen gevolgen hebben voor ons.

We wensen je veel leesplezier!

Het WRWY Team Six.
Afbeelding
Gesloten

Terug naar “Welkom”