Schokkende cijfers: Bijna 11 miljoen Afrikanen emigreerden naar Europa

Gebruikersavatar
Punisher2021
Moderator
Moderator
Berichten: 799
Lid geworden op: 22 nov 2020 18:25

Schokkende cijfers: Bijna 11 miljoen Afrikanen emigreerden naar Europa

Bericht door Punisher2021 »

Schokkende cijfers: Bijna 11 miljoen Afrikanen emigreerden naar Europa,
photo_2023-11-07_11-02-34.jpg
En er zitten geen vrouwen bij.

Dat is omdat het een fokprogramma is.

Een boer, of een ‘dierenveredelaar’, zet verschillende rassen bij elkaar om een nieuw ras te maken.

Dat gebeurt ook met de Europeanen om het Europese DNA uit te roeien.

De joodse ex-president van Frankrijk Sarkozy zei dat Blanke vrouwen gedwongen moesten worden zich voort te planten met negers om het Blanke ras uit te roeien. Hij zei dat ze verkracht moesten worden als ze dat niet vrijwillig zouden doen. En dat is wat we elke dag zien gebeuren.

En die plannen bestaan al 100 jaar. Kalergi kwam er 100 jaar geleden mee, Theodore Kaufman in 1941, Ernest Hooton in 1943 en Henry Morgenthau in 1945. Alleen abjecte leugenaars kunnen ontkennen dat we die plannen nu in de praktijk uitgevoerd zien worden. Het doel van de immigratie is om ons Blanke DNA voor eens en voor altijd uit te roeien.

Het is een Rassenoorlog tegen alle Blanken.

En het gaat heel erg snel.

Heimat Kurier:

De massale emigratie van het continent gaat onverminderd door. Volgens het “Africa Migration Report” waren medio 2020 bijna 20 miljoen Afrikanen naar een land buiten Afrika gemigreerd, waarvan ruim de helft naar Europa. De migratiedruk op Europa neemt toe, ook omdat de Afrikaanse bevolking nog steeds snel groeit, maar de grenzen open blijven.

Zoals Infomigrants meldt, onder verwijzing naar het bijgewerkte Africa Migrant Report, opgesteld door de Afrikaanse Unie en de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) van de VN, heeft bijna de helft van alle Afrikaanse migranten het continent in 2020 verlaten. Terwijl 20,8 miljoen Afrikanen binnen het continent migreerden, verlieten 19,7 miljoen Afrikanen hun geboortegrond. Ruim de helft van hen, dat wil zeggen 10,8 miljoen mensen met een Afrikaans paspoort, verblijft in Europa. Personen van Afrikaanse afkomst met een Europees paspoort staan ​​niet vermeld.
Advertisement

De helft van Frankrijk per jaar

Volgens Welthungerhilfe waren er in 2018 nog 8,5 miljoen mensen met een Afrikaans paspoort in Europa, wat een stijging betekent van ruim 27 procent in slechts twee jaar tijd! Voorstanders van vervangingsmigratie wrijven zich in deze cijfers: voor hen zijn mensen slechts een opvulmiddel en, in het geval van Afrikanen, zeer welkom om de gaten op te vullen die zijn ontstaan ​​door het krimpende aantal Europeanen. Omdat de aanvoer uit Afrika op de lange termijn zeker is: de bevolking van het enorme continent groeit elk jaar met ongeveer 33,6 miljoen, wat overeenkomt met ongeveer de helft van de bevolking van Frankrijk.

De wens van Afrikanen om te emigreren is duidelijk: volgens een onderzoek uit 2019 denken ongeveer 570 miljoen Afrikanen erover om hun thuisland de rug toe te keren. Als het niet via legale kanalen is, dan ook via illegale kanalen.

De reden dat Westerse politici aan deze agenda meewerken is even simpel als banaal en verachtelijk.


https://dissident.one/schokkende-cijfer ... aar-europa
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “MSM EU”