Het bestaansrecht van de PVV

Gebruikersavatar
Punisher2021
Moderator
Moderator
Berichten: 799
Lid geworden op: 22 nov 2020 18:25

Het bestaansrecht van de PVV

Bericht door Punisher2021 »

Het bestaansrecht van de PVV,
photo_2024-05-02_09-21-02.jpg
Ik kan u de garantie geven dat deze mensen niet zijn vergeten dat het kabinet-Rutte IV vorig jaar viel over migratie en specifiek over maatregelen om de asielinstroom te beperken. De uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen in november loog er wat dat betreft niet om; een monsterzege voor de PVV. De boodschap was daarmee luid en duidelijk: u wilde minder asielinstroom, u wilde minder uitvreters die vooral naar Nederland kwamen vanwege ons riante asielbeleid. Maar vooral wilde u minder asielinstroom omdat u zich terecht zorgen maakte om Nederland. U maakte zich zorgen om het feit dat de Westerse cultuur steeds meer onder druk komt te staan, omdat islamisering in Nederland een steeds grotere stempel drukt op onze samenleving.
Men is het zat, de Nederlandse kiezer wil dat er een andere koers wordt gevaren.

Ook had u schoon genoeg van het feit dat asielzoekers een status aparte krijgen in Nederland en bijvoorbeeld met voorrang een woning krijgen, terwijl u kinderen minimaal 10 tot 15 jaar mogen wachten op diezelfde woning. U had geen goed woord over voor het feit dat maar liefst 58% van de asielzoekers na vijf jaar nog steeds geen baan heeft en een volledige uitkering krijgt, terwijl u iedere dag vroeg op moet om naar uw werk te gaan en dit mag bekostigen. U kon ook niet begrijpen waarom inmiddels ruim 85% van de asielaanvragen zonder pardon worden goedgekeurd.

Tevens gaf u aan helemaal klaar te zijn met het feit dat Nederlanders met een migratieachtergrond al decennialang oververtegenwoordigd zijn in de misdaadcijfers. U gaf aan zich niet op uw gemak te voelen in veel grote steden waar u in bepaalde wijken vaak de enige Nederlander bent op straat. Of waar u zich, terecht, zorgen maakt of u nog wel veilig over straat kunt door de fors toegenomen criminaliteit op straat. Vooral criminaliteit gericht tegen uw vrouw of dochters baart u zorgen, omdat zij statistisch gezien vaker het slachtoffer zijn van straatcriminaliteit.

Dat dit allemaal verdiensten zijn van vier kabinetten Rutte en zijn voorgangers is u ook niet ontgaan, vandaar dat u afgelopen juli massaal de traditionele partijen links liet liggen en koos voor een koers op rechts. Dat verklaart dan ook meteen het bestaansrecht van de PVV. Men is het zat, de Nederlandse kiezer wil dat er een andere koers wordt gevaren. En daarmee is de PVV niet de oorzaak, maar het gevolg van decennia aan beleid waar inmiddels geen steun meer voor is onder de Nederlandse bevolking.

https://nieuwrechts.nl/97669-het-bestaa ... FaMXZGRWFC
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Geert Wilders”