CNN gooit Biden onder de bus, wijdt een heel segment aan zijn pathologische leugens

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5381
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

CNN gooit Biden onder de bus, wijdt een heel segment aan zijn pathologische leugens

Bericht door noumoe »

CNN gooit Biden onder de bus, wijdt een heel segment aan zijn pathologische leugens

(Paul: Neem het niet al te letterlijk dat juist CNN, de grootste leugenmachine binnen de media, Biden onder de bus gaat gooien. Als ze het doen is het 'in opdracht van', dit soort Deep State media draait niet uit zichzelf 180 graden. Wellicht is het ook een berekende afleiding van de werkelijke misdaden van Joe om alleen zijn leugens aan te halen en keihard bewijs van crimineel gedrag af te doen als complottheorie. We wachten af wat de ware intenties van CNN zijn. Maar er zullen natuurlijk Biden-aanhangers zijn, die trouw elk uur van de dag CNN volgen, die nu met hun oren staan te klapperen en dat is in ieder geval een goed begin van de ontmaskering van deze Deep State puppet.)

CNN heeft donderdag een heel segment gewijd aan het onthullen van de pathologische leugens van Joe Biden. Dit is het sterkste teken dat links zich voorbereidt om de impopulaire president onder de bus te gooien in de aanloop naar de verkiezingen van 2024.

Tijdens een factcheck in de uitzending van Biden’s schandelijke leugen dat hij de dag na 9/11 op Ground Zero was, liet CNN een waslijst van aantoonbaar onjuiste beweringen de revue passeren, waarvan vele meer dan eens zijn herhaald, bericht Thepeoplesvoice.

“Dit is geen seniliteit,” schreef Charlie Kirk op Twitter. “Vijfendertig jaar geleden plagieerde Biden al buitenlandse toespraken en loog hij over zijn cijfers op de universiteit. Als je liegt over kleine dingen, lieg je over grote dingen. Als Biden al niet kan stoppen met het fabriceren van onnozele persoonlijke verhalen, stel je dan eens voor wat voor flauwekul hij heeft verteld over Burisma, Hunter, Oekraïne, MBNA, China, enz.”
https://www.frontnieuws.com/cnn-gooit-b ... he-leugens
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”