Het dossier Tedros - Wordt de WHO-chef de machtigste man ter wereld?

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5381
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Het dossier Tedros - Wordt de WHO-chef de machtigste man ter wereld?

Bericht door noumoe »

https://www.kla.tv/26776

Het dossier Tedros - Wordt de WHO-chef de machtigste man ter wereld?

“Het Tedros-dossier” legt meedogenloos het criminele verleden van de huidige directeur-generaal van de WHO bloot en ontmaskert hem als terrorist en zware crimineel! Grotendeels onopgemerkt door het publiek plant Tedros nu zijn opmars om de machtigste man ter wereld te worden door middel van nieuwe internationale verdragen. Help mee zijn verraderlijk opgezette internationale gezondheidsdictatuur te stoppen!

Het dossier Tedros - Wordt de WHO-chef de machtigste man ter wereld?


12.08.2023 | www.kla.tv/26776

• Tedros Adhanom Ghebreyesus had nooit tot directeur-generaal van de WHO gekozen mogen worden! Hij had aangeklaagd moeten worden wegens misdaden tegen het Ethiopische volk!
• De gewelddadige terreurgroep TPLF werd een “opstapje” voor Tedros!
• Regeringstroepen verbranden hele dorpen, plegen openbare executies, verkrachten vrouwen en meisjes!
• Hij beschuldigt hem van genocide in Ethiopië omdat Tedros een van de drie belangrijkste besluitvormers was voor de "etnische zuivering".
• Kunnen we toestaan dat deze schandalige man zulke machtsbevoegdheden krijgt?

Het dossier Tedros - Wordt de WHO-chef de machtigste man ter wereld?

Zou de Coronacrisis met al zijn vrijheidsbeperkingen zich kunnen herhalen in een nog intensievere vorm?

Kla.tv neemt vandaag de man onder de loep wiens bevoegdheden enorm worden uitgebreid en die vervolgens heel gemakkelijk wereldwijd nieuwe pandemieën kan uitroepen.
Het is Tedros Adhanom Ghebreyesus, de huidige secretaris-generaal van de Wereldgezond-heidsorganisatie (WHO). Hij is de eerste Afrikaan die deze functie bekleedt en ook het eerste hoofd van de WHO dat geen arts is. Hij stond op de lijst van de 100 meest invloedrijke mensen in 2020 van het Amerikaanse tijdschrift Time. Hoe kon Tedros, die in 1965 werd geboren in Asmara in het huidige Eritrea en in mei 2017 werd gekozen tot directeur-generaal van de WHO, zo spectaculair opklimmen? Het volgende 5-delige Tedros-dossier brengt schokkende feiten aan het licht die tot nu toe grotendeels verborgen zijn gebleven voor het grote publiek:

Dossier 1: De weg naar hoofd van de WHO

Tedros studeerde aan de Universiteit van Asmara en behaalde in 1986 een Bachelor of Science in biologie. Daarna ging hij aan de slag bij het Ethiopische ministerie van Volksgezondheid als junior volksgezondheidsdeskundige. In 1992 behaalde hij een Master of Science in Immunologie van Infectieziekten aan de Universiteit van Londen ter afronding van een andere studie. Volgens Wikipedia sloot Tedros zich al in 1991 aan bij het communistische Tigrayan People's Liberation Front - kortweg TPLF - dat samen met andere Ethiopische bevrijdingsorganisaties in 1991 na een langdurig gewapend conflict dictator Mengistu Haile Mariam omverwierp. Daarna regeerde het TPLF tot 2018. Als lid van de TPLF-partij klom Tedros stap voor stap op en werd hij benoemd in de volgende hoge functies:

• 2001: hoofd van het regionale gezondheidsbureau van Tigray
• 2003: plaatsvervangend Ethiopisch minister van Volksgezondheid
• 2005 - 2012: minister van Volksgezondheid van Ethiopië
• 2012 - 2016: minister van Buitenlandse Zaken van Ethiopië
• 2017: Gekozen tot secretaris-generaal van de WHO

Wat explosief is, is dat de TPLF een gewelddadige organisatie is met een communistische agenda. Sinds 1976 staat de TPLF op de lijst van terroristische organisaties van de “Global Terrorism Database” vanwege haar veelvuldige betrokkenheid bij ontvoeringen en gijzelingen. De TPLF heeft tijdens haar bijna 30-jarige bewind ernstige mensenrechtenschendingen begaan. Als hooggeplaatst lid van het politbureau en lange tijd minister van de TPLF moet Tedros medeverantwoordelijk worden gehouden voor deze misdaden! Zelfs na zijn verkiezing tot WHO-directeur-generaal in 2017 lijken zijn relaties met de gewelddadige TPLF nog steeds prima intact te zijn. De Ethiopische chef van de generale staf Birhanu Jula Gelalcha beschuldigde Tedros op 19 november 2020 publiekelijk van steun aan de terreurgroep door te proberen wapens te kopen voor de TPLF.

Conclusie: De gewelddadige terreurgroep TPLF werd een “opstapje” voor Tedros! Dit werpt een donkere schaduw op zijn carrière!

Dossier 2: Meest ernstige misdaden tegen de mensenrechten!

De volgende uittreksels uit officiële jaarverslagen van de mensenrechtenorganisaties Amnesty International en Human Rights Watch (HRW) van 2005 - 2016 documenteren onvoorstelbare gruweldaden begaan door de Ethiopische regering onder Tedros:
• 2006: Arrestatie van 76 politici en journalisten van de oppositie. Talloze martelingen en opsluitingen, zelfs van schoolkinderen, door regeringsautoriteiten.
• 2007: Regeringstroepen verbranden hele dorpen, plegen openbare executies, verkrachten vrouwen en meisjes, arresteren willekeurig verdachten, martelen hen en doden hen in veel gevallen. Duizenden worden gedwongen hun huizen te ontvluchten. Genitale verminking bij vrouwen is wijdverspreid.
• 2008: Regeringstroepen voeren massa-arrestaties, martelingen, verkrachtingen en buitengerechtelijke executies uit en vallen een moskee binnen, waarbij 21 mensen omkomen, van wie zeven de keel wordt doorgesneden.
• 2009: Mensenrechtensituatie verslechtert verder! Nieuwe wetten voor de burgerbevolking zijn "de meest beperkende van alle vergelijkbare wetten ter wereld" volgens Human Rights Watch.
• 2010: Kranten worden gesloten, redacteuren vluchten in angst! Regerende partij wint parlementsverkiezingen met 99,6% van de stemmen. Kunnen we hier nog spreken van vrije verkiezingen?
• 2011: Amnesty International-delegatie uit Ethiopië gezet!
• 2012: Zelfs na de dood van heerser Meles, die het Ethiopische regime leidde van 1995 - 2012 en Tedros ook benoemde tot minister, verbeterde de mensenrechtensituatie in Ethiopië helemaal niet.
• 2013: Het “Africa Report” merkt op dat Tedros na de dood van Meles is opgeklommen tot een van de drie invloedrijkste politici van de TPLF.
• 2014: De regering controleert regelmatig telefoongesprekken. Tot 1,5 miljoen dorpelingen op het platteland worden gedwongen verplaatst onder het mom van verbetering van basisvoorzieningen.
• 2015: Amnesty meldt de zwaarste martelmethoden zoals verbrandingen en elektrische schokken op lokale politiebureaus en in regionale gevangenissen.
• 2016: Human Rights Watch meldt dat Ethiopische veiligheidstroepen meer dan 500 grotendeels vreedzame demonstranten hebben gedood in de regio's Oromia en Amhara.

De huidige premier van Ethiopië, Abiy Ahmed, die in 2019 de Nobelprijs voor de Vrede kreeg, bevestigde de rapporten van Human Rights Watch en Amnesty voor het Ethiopische parlement na de vreedzame machtsoverdracht in 2018. Hij beschreef de acties van zijn voorganger als terrorisme.
Volgens een rapport van het Britse nieuwsportaal The Expose was de TPLF, die regeerde van 1991 tot 2018, een van de meest corrupte, wrede en genocidale regimes die de afgelopen 30 jaar op deze planeet wortel hebben geschoten. Tedros was als vooraanstaand lid van dit regime medeplichtig!
“Focus online” meldt dat David Steinmann, een Amerikaanse econoom die genomineerd is voor de Nobelprijs voor de Vrede in 2019, eind 2020 een zaak tegen Tedros heeft aangespannen bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Hij beschuldigt hem van genocide in Ethiopië omdat Tedros een van de drie belangrijkste besluitvormers was voor de "etnische zuivering". Tedros was dus verantwoordelijk voor talloze opsluitingen, martelingen en moorden op Amharas, Konsos, Oromos en Somalische stammen.
Samenvattend stelt het Britse nieuwsportaal “The Expose” over het Tedros-regime in Ethiopië het volgende:
"De TPLF-regering pleegde [...] talloze bloedbaden. Dr. Tedros was een integraal onderdeel van de TPLF, die haar macht in stand hield door iedereen af te slachten die haar onderdrukkende tactiek in twijfel durfde te trekken."

Volgens het Australische nieuwsmagazine “The Spectator” heeft Tedros nooit publiekelijk geklaagd over de gedocumenteerde wreedheden of er zelfs zijn excuses voor aangeboden.
In plaats daarvan benoemde Tedros na zijn aantreden als WHO-chef uitgerekend de toenmalige president van Zimbabwe, Robert Mugabe, tot goodwill ambassadeur voor de WHO. Mugabe heeft ook ernstige mensenrechtenschendingen begaan. Hieruit blijkt dat Tedros zelfs ten aanzien van de ernstigste mensenrechtenschendingen geen gevoel voor onrecht lijkt te hebben.
Daarom moest hij Mugabe's benoeming onmiddellijk herroepen na hevige internationale protesten.

Conclusie: De meest brute misdaden tegen de burgerbevolking tijdens zijn periode als verantwoordelijk minister brengen zijn gewetenloosheid aan het licht en maken hem onaanvaardbaar!

Dossier 3: Misdaden begaan als minister van Volksgezondheid

Het is vooral de omgang met epidemieën die de huidige WHO-chef zwaar wordt aangerekend. Tijdens zijn ambtstermijn als minister van Volksgezondheid van Ethiopië zou hij in 2006, 2009 en 2011 meerdere keren cholera-uitbraken hebben genegeerd. Tedros zou lokaal gezondheidspersoneel onder druk hebben gezet om de reeds bewezen cholera aan te duiden als "waterige diarree". Uitgelekte e-mails onthulden dat hij zich meer zorgen maakte over de schade aan de Ethiopische economie dan over de mensen die op dat moment massaal stierven.
De Amerikaanse hoogleraar gezondheidsrecht Larry Gostin zei tegen de New York Times: "Dr Tedros [...] had de plicht om de machthebbers de waarheid te vertellen en om bewezen cholera-uitbraken over een langere periode eerlijk te identificeren en te rapporteren". Volgens een open brief van gerenommeerde Amerikaanse artsen heeft Tedros in 2017 als waarnemend directeur-generaal van de WHO opnieuw een cholera-epidemie in Soedan in de doofpot gestopt! De artsen schreven: "Uw verzuim om ontlasting-monsters van slachtoffers in Soedan naar Genève te sturen voor officiële bevestiging van cholera, maakt u medeplichtig aan het verschrikkelijke lijden en de dood [...]. Elke dag bevestigen nieuwe rapporten dat dit inderdaad een cholera-epidemie is." Volgens het Britse nieuwsportaal The Expose heeft Tedros niet alleen cholera-epidemieën in de doofpot gestopt, als minister verantwoordelijk voor gezondheid was hij ook jarenlang medeplichtig aan de genocidale blokkade van voedsel en medicijnen voor de Somalische bevolking in de Ogaden, een regio van Ethiopië.
Hij was betrokken bij het verdrijven van het Rode Kruis en Artsen zonder Grenzen uit de Ogaden tijdens een reeks cholera-uitbraken, wat de dood van talloze mensen veroorzaakte tijdens een reeks historische hongersnoden en epidemieën.
Bovendien zou het ministerie van Volksgezondheid dat hij leidde massale sterilisatiecampagnes hebben uitgevoerd om de bevolking van de etnische groep Amharas onder controle te houden. Hierbij werden vaccins gebruikt die vrouwen onvruchtbaar maakten.

CONCLUSIE: Talloze verborgen cholera-epidemieën en het blokkeren van hulpgoederen voor bepaalde etnische stammen diskwalificeren Tedros ook als minister van Volksgezondheid!

Dossier 4: De Tedros-connecties

Talloze onafhankelijke verslaggevers zijn daarom tot de volgende conclusie gekomen:
Tedros Adhanom Ghebreyesus had nooit tot directeur-generaal van de WHO gekozen mogen worden!
Hij had aangeklaagd moeten worden wegens misdaden tegen het Ethiopische volk!
Hij heeft bewezen een terrorist en een zware crimineel te zijn!
Maar hoe was het mogelijk dat hij toch tot WHO-chef werd gekozen?
Wikipedia heeft het er opvallend genoeg over dat Tedros tijdens zijn periode als minister van Volksgezondheid van Ethiopië erg druk was met het leggen van contacten met internationale prominenten. Hier zijn enkele voorbeelden:

Met de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton
Hij heeft Clinton zeer snel persoonlijk ontmoet, zowel aan het begin van zijn ministerschap als secretaris-generaal van de WHO. Deze beschreef Tedros als "een van de meest capabele ambtenaren met wie ik ooit heb gewerkt". Tedros werd uitgenodigd om te spreken op de jaarlijkse bijeenkomst van het “Clinton Global Initiative” in 2015. Tedros hielp op zijn beurt de Clinton Foundation aan een donatie van 100 miljoen dollar van een zeer dubieus Zweeds-Canadees mijnbouwbedrijf dat ook zaken deed met Afrikaanse dictators en marxistische rebellen en minerale rijkdommen ontgint met minachting voor de mensenrechten.

Met Bill Gates
Tedros publiceerde herhaaldelijk persoonlijke ontmoetingen met Gates. Tedros nam leidinggevende posities in organisaties over, zoals het “Global Fund of de Gavi Foundation”, dat Gates erg aan het hart ligt. Gates was zijn grote mentor en steunde Tedros' kandidatuur voor het hoofd van de WHO. Dit roept de vraag op hoe onafhankelijk Tedros werkelijk is ten opzichte van de op één na grootste donor van de WHO. Gates zou bijvoorbeeld invloed hebben gehad op het schrappen van de aanbeveling van de WHO om kinderen niet te vaccineren tegen corona.

Met de voormalige Amerikaanse president Barack Obama
Door zijn goede relatie met Obama kreeg Tedros het voor elkaar dat de VS Ethiopië in 2010 aanwees als een van de landen van het Amerikaanse “Global Health Initiative Plus”, waardoor het land grote bedragen kreeg voor projecten op het gebied van de volksgezondheid, waarvan er volgens analisten veel geld wegsijpelden naar andere duistere kanalen.

Met Klaus Schwab
Een tweet van Tedros toont hem met WEF-oprichter Klaus Schwab, die hem verzekert van een nauwere samenwerking met het WEF. Is dit in ruil voor het steunen van zijn kandidatuur voor het hoofd van de WHO? In ieder geval is deze connectie twijfelachtig, aangezien Klaus Schwab de belangrijkste architect is van de Great Reset en het doel daarvan is dat niemand meer iets mag bezitten.
Ook duidelijk zijn Tedros' nauwe banden met het communistische en totalitaire regime in China. China werd onder Tedros de grootste donor van Ethiopië, waardoor de donaties stegen van US$345.000 in 2000 tot US$44 miljoen in 2017 - ogenschijnlijk voor voedsel- en vluchtelingenprogramma's.
China is ook de belangrijkste wapenleverancier en grootste handelspartner geworden van Ethiopië via de Tedros- connecties. Ethiopië wordt daarom nu het "kleine China" van Oost-Afrika genoemd, omdat het land enorm wordt beïnvloed door China. Via deze opgesomde talrijke onderlinge verbanden boorde Tedros al aan het begin van zijn opkomst zeer lucratieve geldbronnen aan, zodat enorme sommen geld Ethiopië binnenstroomden, wat tot grote welvaart voor heel Ethiopië had moeten leiden. Talrijke rapporten bevestigen echter het misbruik van deze fondsen door de regering – “Zeit online” berichtte bijvoorbeeld in oktober 2010 dat ontwikkelingshulpfondsen werden gebruikt om critici van de regering te onderdrukken.
Uit een rapport dat in 2011 werd gepubliceerd door “Global Financial Intelligence”* - afgekort GFI - bleek dat het totale geldbedrag dat uit Ethiopië in 2009 illegaal werd weggesluisd 3,26 miljard dollar bedroeg. Dit is een verdubbeling ten opzichte van voorgaande jaren. Meer dan de totale export van Ethiopië van ongeveer 2 miljard dollar.
Het rapport noemt de exploderende corruptie in de regering, het leger en de financiële sector als belangrijkste redenen. Omdat de regering expliciet als eerste wordt genoemd, is er een sterk vermoeden dat Tedros ook massaal betrokken was bij corruptie en verduistering.
Verklaren deze onderlinge verbanden niet onomstotelijk de vraag hoe het mogelijk was dat Tedros tot directeur-generaal van de WHO werd gekozen, ondanks zijn overduidelijk uiterst dubieuze verleden? Hebben de eerdergenoemde machtige mondiale strategen zijn kandidatuur misschien juist daarom gesteund? Vanwege zijn betrokkenheid bij de ernstigste misdaden kunnen deze meesterbreinen op de achtergrond hun invloed ongeremd uitoefenen.
Maar dit laat ook op indrukwekkende wijze zien dat ze er niet voor terugdeinzen om zelfs de ergste criminelen tot de hoogste ambten te promoveren.

CONCLUSIE: Mondiale strategen die nauw verbonden zijn met Tedros hebben hem laten opklimmen tot hoofd van de WHO!

Dossier 5: Via gezondheidsdictatuur naar wereldheerschappij

Tijdens de Coronacrisis had Tedros de vrijheid van bijna alle mensen al massaal ingeperkt met zijn pandemische richtlijnen. Grotendeels onopgemerkt door het publiek, plannen Tedros en zijn meesterbreinen op de achtergrond de volgende coup: de massale uitbreiding van zijn macht over alle 194 lidstaten van de WHO - en dus over bijna de gehele wereld!
Hij wil dit doel bereiken door middel van twee maatregelen die ernstige gevolgen zouden hebben voor de gehele mensheid:

Het pandemieverdrag van de WHO
Het WHO-pandemieverdrag moet in mei 2024 worden afgerond voor de 77e Wereldgezondheidsvergadering en moet dan door 194 lidstaten worden geratificeerd.
Dit verdrag zou van de WHO, met haar directeur-generaal Tedros, de absolute leider in het internationale gezondheidsbeleid maken. Tedros zou nieuwe verregaande regels kunnen uitvaardigen door nieuwe organen van niet-democratisch gekozen leden op te richten, zonder verdere goedkeuring van de nationale parlementen. Hij zou impopulaire informatie massaal kunnen censureren als zogenaamde "desinformatie"!

De wijziging van de Internationale Gezondheidsvoorschriften
De tot nu toe adviserende WHO zou dan het wettelijk bindende mondiale bestuursorgaan worden. Kortom: Aanbevelingen worden bevelen! De passage dat er rekening moet worden gehouden met mensenrechten en fundamentele vrijheden zal worden geschrapt! Tedros zou dan een wereldwijde noodsituatie op gezondheidsgebied kunnen afkondigen in het geval van een dreigend potentieel gevaar en daarmee bijvoorbeeld verplichte medicatie voor behandeling kunnen voorschrijven, vaccinaties verplicht kunnen stellen, verplichte testcertificaten kunnen invoeren en ook reisbeperkingen kunnen opleggen.
Alle goedgekeurde maatregelen moeten door alle lidstaten op een bindende manier worden uitgevoerd!
Meer informatie is te vinden in de overlappende uitzendingen.
De wijziging van de Internationale Gezondheidsvoorschriften gebeurt zonder enige legitimatie door het volk. Wat de niet-democratisch gekozen afgevaardigden besluiten op de 77e Wereldgezondheidsconferentie in mei 2024 wordt na een periode van 10 maanden automatisch internationaal recht. Alleen een expliciet, tijdig bezwaar kan ons uit deze val redden.
Beide opgesomde regelingen van Tedros moeten duidelijk worden omschreven als "machtigingswetten". Volgens Wikipedia gaf Richard Horton, de hoofdredacteur van het gerenommeerde medische tijdschrift The Lancet, Tedros de titel "Dictator Generaal".
Tedros bewees dat al op 23 juli 2022: Tedros riep de uitbraak van de apenpokken onomwonden uit tot een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationale proporties, ook al hadden negen van de vijftien deskundigen daartegen gestemd.
Op een soortgelijke dictatoriale manier zou Tedros op basis van zijn "machtigingswetten" regels kunnen uitvaardigen die de enorme vrijheidsbeperkingen van Corona ver in de schaduw zouden stellen.

CONCLUSIE: De heimelijk geplande, enorme uitbreiding van de macht van de directeur-generaal van de WHO is bedoeld om één man bevoegdheden te geven die hem misschien wel de machtigste man ter wereld maken. Het uiterst criminele en terroristische verleden van deze man, dat in deze documentaire wordt onthuld, zal in combinatie met deze geplande machtstoename onvermijdelijk leiden tot de onderwerping van de gehele wereldbevolking!

Internationale wake-up call voor de mensen van alle naties!
Beste kijkers, De internationale gemeenschap van naties, zeg maar alle mensen van deze aarde, staan nu op een tweesprong! De onderwerping van de wereldbevolking is zo geniepig in elkaar gezet dat de veranderingen in de Internationale Gezondheidsvoorschriften waarop is gewezen automatisch van kracht worden als ze niet uitdrukkelijk worden tegengesproken! Iedereen die hierover zwijgt, is het er dus automatisch mee eens! Kunnen we toestaan dat deze schandalige man zulke machtsbevoegdheden krijgt? Wordt daarom op twee manieren actief tegen de dreigende gezondheidsdictatuur, die zou leiden tot de onderwerping van de gehele wereldbevolking:
Informeer de parlementsleden in uw kiesdistrict. Schrijf een brief of pak de telefoon. Laat je stem horen en eis actie van de verantwoordelijken! Op onze oorspronkelijke website www.kla.tv bieden we je een downloadbaar document voor meer gedetailleerde informatie onder de uitzending. Het legt de belangrijkste redenen uit waarom deze verdragen moeten worden afgewezen.

Help mee om de schokkende achtergrond van het "Tedros dossier" op alle manieren te verspreiden! We laten de korte link van Kla.tv zien! Informeer zoveel mogelijk bekenden via e-mail of WhatsApp. Maak het "Tedros dossier" bekend op Facebook en TikTok! Hiervoor bieden we je op onze originele pagina www.kla.tv direct onder de uitzending korte videoclips ter download aan, die al voorbereid zijn voor verspreiding in de sociale media - vooral op TikTok.


Bronnen/Links:
Bronnen:

Time 100
https://time.com/collection/100-most-in ... ople-2020/


Kometenhafter Aufstieg
(Pijlsnelle carrière)
https://www.nzz.ch/international/who-ch ... ld.1686095

https://de.wikipedia.org/wiki/Tedros_Ad ... hebreyesus


1. Gewalttätige Terrorgruppe verhilft zum Aufstieg
(1. Gewelddadige terreurgroep helpt naar de carrière)
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... minee.html

https://expose-news.com/2023/05/15/whos ... orist-and/

https://www.spectator.com.au/2020/06/ho ... till-there

https://uncutnews.ch/5-schockierende-fa ... hebreyesus

https://critical-news.de/who-chef-tedro ... rgeworfen/

https://www.diepresse.com/5900724/schwe ... hef-tedros

https://expose-news.com/2022/07/26/whos ... gebreyesus
/

2. Schwerste Verbrechen gegen Menschenrechte
(2. Zwaarste misdaden tegen de mensenrechten)
https://expose-news.com/2022/07/26/whos ... ebreyesus/

https://www.spectator.com.au/2020/06/ho ... ill-there/

https://critical-news.de/who-chef-tedro ... rgeworfen/

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... minee.html.

https://www.opindia.com/2020/12/who-chi ... pia-nobel/

https://www.focus.de/panorama/who-chef- ... 80567.html

https://expose-news.com/2021/06/27/meet ... f-the-who/

https://uncutnews.ch/5-schockierende-fa ... hebreyesus


3. Verbrechen als Gesundheitsminister
(3. Misdaden als minister van volksgezondheid)
https://expose-news.com/2021/06/27/meet ... f-the-who/

https://www.dw.com/de/dr-tedros-wer-ist ... a-53190682
www.kla.tv/16984

https://nilzeitung.com/2020/04/13/schwe ... -who-chef/

https://expose-news.com/2022/07/26/whos ... ebreyesus/

https://www.spectator.com.au/2020/06/ho ... ill-there/

https://en.wikipedia.org/wiki/Tedros_Ad ... hebreyesus


4. Die Tedros-Verstrickungen
(De verstrengelingen van Tedros)
https://expose-news.com/2022/07/26/whos ... ebreyesus/

https://expose-news.com/2021/06/27/meet ... f-the-who/

https://www.spectator.com.au/2020/06/ho ... ill-there/

https://dailycaller.com/2016/05/24/excl ... rals-firm/

https://en.wikipedia.org/wiki/Tedros_Ad ... hebreyesus

https://somebitchtoldme.com/chapter-one ... ebreyesus/

https://www.gospanews.net/2020/11/18/wu ... n-etiopia/

https://gfintegrity.org/press-release/i ... fi-report/https://legitim.ch/die-vergessene-verga ... enmoerder/

https://uncutnews.ch/5-schockierende-fa ... ebreyesus/

https://www.moneytaskforce.com/money/il ... d-in-2009/


5. Über Gesundheitsdiktatur zur Weltherrschaft
(5. Via gezondheidsdictatuur naar de wereldheerschappij)
https://ia601809.us.archive.org/35/item ... on-WHO.pdf

https://www.epochtimes.de/politik/deuts ... _content=1

https://healthpolicy-watch.news/wp-cont ... 22-May.pdf

https://www.kla.tv/26253
,
www.stopthewho.com

https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files ... ion-en.pdf

https://en.wikipedia.org/wiki/Tedros_Ad ... hebreyesus
Plaats reactie

Terug naar “WHO”