Pfizer heeft zojuist Arena Pharmaceuticals gekocht om controle te krijgen over cardiovasculaire “behandelingen”

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Pfizer heeft zojuist Arena Pharmaceuticals gekocht om controle te krijgen over cardiovasculaire “behandelingen”

Bericht door noumoe »

https://worldunity.me/pfizer-heeft-zoju ... d-prikken/

Pfizer heeft zojuist Arena Pharmaceuticals gekocht om controle te krijgen over cardiovasculaire “behandelingen” waar veel vraag naar is na de COVID-prikken
BY KRAVEN ON AUG 4, 2023
photo_2023-08-09_07-48-37.jpg
Oh ja, dat deden ze… Pfizer, de leider van het grote farmaceutische drugskartel, en makers van het meest dodelijke “vaccin” dat ooit bij mensen bekend is, heeft zojuist de aankoop van Arena Pharmaceuticals voor $ 6,7 miljard voltooid, waarmee het de dominante controle heeft verkregen over cardiovasculaire “behandelingen” voor het gruwelijke gezondheidstrauma dat wordt veroorzaakt door de coronavirus (COVID-19) bloedvatverstoppingsklontjes die ze zelf vervaardigen.

Arena Pharma maakt geneesmiddelen die zogenaamd immuno-inflammatoire ziekten ‘behandelen’ als gevolg van vaccinletsel. Dus Pfizer, het criminele kartelconglomeraat van pharma, veroorzaakt nu letterlijk verwondingen met zijn producten en verkoopt vervolgens medicijnen om die verwondingen te ‘behandelen’ (of erger te maken). Dit wordt ook wel een probleem-reactie-oplossingscrisis genoemd door het medisch-industriële complex.

De Chief Business Innovation Officer van Pfizer zei over de fusie: “Wij geloven dat deze transactie de beste volgende stap is voor zowel patiënten als aandeelhouders.” Dit komt omdat de fusie betekent dat investeerders de vasculaire stolling zullen financieren die de Pfizer COVID-prikken creëren met hun spike-eiwitprionen, en nu kan het bedrijf profiteren van de behandeling van die verergerde gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt in de vasculaire systemen van een paar honderd miljoen Amerikanen.

Een medicijn genaamd Etrasimod, dat ontstekingsaandoeningen behandelt, bevindt zich bijvoorbeeld in het epicentrum van Pfizers overname van Arena Pharmaceuticals, omdat het spike-eiwitsyndroom chronische ontsteking veroorzaakt. Dan is er Temanogrel, een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van microvasculaire obstructie. Laten we dat herhalen. Microvasculaire obstructie. Dat is het kernprobleem veroorzaakt door de Pfizer-stolselshots, vandaar alle gevallen van myocarditis die over de hele wereld en het land oplaaiden sinds de uitrol van de mRNA-spike-eiwit injecties. Nogmaals, het is de belichaming van het probleem-reactie-oplossing-bedrijfsmodel. Temanogrel, ook bekend als APD791, wordt gebruikt voor de behandeling van arteriële trombose.

Pfizer zal nu de cardiovasculaire nachtmerries die ze hebben veroorzaakt met de mRNA-prikken “behandelen”.
Onlangs gepubliceerd in maart 2023 door de National Institutes of Health, onder de National Library of Medicine en het National Center for Biotechnology Information, zijn de bijwerkingen, gedocumenteerd door klinische onderzoeken, die volgen op de toediening van COVID-19 mRNA-vaccins, waaronder een systematische beoordeling van… wacht erop… “cardiovasculaire complicaties, trombose en trombocytopenie.”

Rapporten hebben het systeem overspoeld en onthullen cardiovasculaire complicaties die optreden na de eerste OF tweede dosis mRNA-genmutatie-injecties, waaronder “pericarditis/myopericarditis, myocarditis, hypotensie, hypertensie, aritmie, cardiogene shock, beroerte, myocardinfarct/STEMI, intracraniale bloeding, trombose (diepe veneuze trombose, cerebrale veneuze trombose, arteriële of veneuze trombotische gebeurtenissen, poortadertrombose, coronaire trombose, microvasculaire dunnedarmtrombose) en longembolie.”

Realiseer je dat arteriële trombose de vorming is van bloedstolsels of “trombus” in een slagader die de bloedstroom beperkt of blokkeert, en kan leiden tot acuut coronair syndroom of beroerte, zoals wat we overal in het nieuws zien met atleten, militairen, en beroemdheden die de stolselshots krijgen en ‘plotseling sterven’. Dat is een BELANGRIJKE reden waarom Pfizer zojuist Arena Pharmaceuticals heeft overgenomen. Doe gewoon de berekening en volg het geld.

Chris Cabell, MD, Senior Vice President van Arena, verklaarde zojuist: “Met naar verwachting ongeveer 10 miljoen DHF-ziekenhuisbezoeken in de VS tegen 2025 en weinig levensvatbare behandelingsopties, geloven we dat APD418 het potentieel heeft om een significante impact te hebben op deze patiënten. ” Zie je, ze voorspellen minstens 10 miljoen nieuwe patiënten die zullen lijden aan cardiovasculaire obstructies.

Onthoud dat Temanogrel in 2020 de fast track-goedkeuring van de FDA ontving, wat betekent dat ze in feite klinische onderzoeken hebben overgeslagen (of scheefgetrokken) en rechtstreeks naar de markt zijn gegaan. Volgens de overnamevoorwaarden werd Arena Pharma gewaardeerd op $ 100 in contanten per aandeel en is Arena nu een volledige dochteronderneming van Pfizer.

Bronnen: Pandemic.news, Instagram.com/reel, CardiovascularBusiness.com, FederalInquirer.com
Plaats reactie

Terug naar “Big Pharma”