Nieuwe verslagen van de FBI Vault onthullen dat de FBI niet in staat was uit te vinden wie er achter QAnon zit

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Nieuwe verslagen van de FBI Vault onthullen dat de FBI niet in staat was uit te vinden wie er achter QAnon zit

Bericht door noumoe »

Nieuwe verslagen van de FBI Vault onthullen dat de FBI niet in staat was uit te vinden wie er achter QAnon zit

Door: Anthony Scott

28 mei 2023

De FBI uploadde in de maand mei verschillende opvallende verslagen in hun vault waaronder rapporten over Queen Elizabeth II, de San Bernardino aanval, tech goeroe John MacAfee en QAnon.

Business Insider was de eerste die deze FBI gegevensdump over QAnon analyseerde en zij concludeerden na het lezen van het rapport dat de FBI ‘niet kon achterhalen wie er achter QAnon zat.’

Het FBI’s Field Office in New York lanceerde in augustus 2018 een onderzoek naar QAnon nadat ze een tip hadden ontvangen die beweerde dat ‘QAnon zich uitgaf als een hooggeplaatste regeringsemployé en geheime informatie verspreidde.’

Op pag. 12 van het rapport meldt de FBI dat ze een persoon trachtten te dagvaarden, maar de naam van de persoon is in het rapport weggelaten.

Business Insider: Nieuw vrijgegeven FBI documenten tonen dat agenten trachtten te achterhalen wie er achter de extreemrechtse, complotbeladen, extremistische beweging QAnon zat, maar dat ze dat blijkbaar niet konden uitvinden.

FBI agenten zeggen in de vrijgegeven documenten dat toen het onderzoek werd geopend, dat de anonieme persoon achter QAnon ‘zijn identiteit niet publiekelijk heeft onthuld’ en dat ‘het onbekend is of QAnon werkelijk aangesloten is bij de Amerikaanse overheid.’

De documenten zeggen dat het FBI New York office de leider achter het QAnon Internet façade via dagvaardingen ‘trachtte’ te identificeren, maar het blijkt dat dat niet tot conclusies leidde.

Het onderzoek naar QAnon is sindsdien afgesloten en de FBI onderzoekers hebben geconcludeerd dat er ‘geen criminele verdachte was geïdentificeerd.’

Dus het grootste onderzoeksagentschap in de wereld kan niet uitvinden wie er achter de QAnon beweging zit? Dat is zeer verdacht.
https://www.thegatewaypundit.com/2023/0 ... -is-unable

Opmerkingen vertaler: Hoe de schrijver van bovenstaand artikel dat laatste zinnetje: ‘Dat is zeer verdacht’, bedoelt is onduidelijk. Bedoelt hij hiermee te zeggen dat QAnon een door de FBI zelfuitgevoerde psyop is, in opdracht van de macht achter de macht, en dus hun eigen mensen die daarmee bezig zijn niet gaat dagvaarden en aanwijzen als de personen achter QAnon?

OF… is QAnon een zo goed afgeschermde beweging, uitgevoerd door een aantal zeer hoge overheidsfunctionarissen met toegang tot de meest schadelijke informatie over de Deep State elite, waardoor zelfs de FBI niet kan achterhalen wie het is/zijn? Wat veel mensen die beweren dat het een psyop van de Amerikaanse overheid is en dat QAnon geen schade aan de Deep State toebrengt, maar de Deep State puppets juist helpt, die hebben de berichten nooit zelf gelezen en ontdekt welke info er wordt gedeeld. En dat die info van Q en de zoektochten die daarvan het gevolg waren op Internet door de Anons, voor een groot wereldwijd ontwaken hebben gezorgd omdat hiermee talloze schandalen, misdaden, corruptie, kinderhandel, enz, enz. boven water zijn gebracht en de schuldigen daarvan inmiddels openlijk bekend zijn. Iets wat het nepnieuws je nooit zal vertellen en de corrupte kliek is zo uitgebreid dat oppakken en berechten van de leden zelf er niet inzit. Dus Q is wel degelijk heel schadelijk voor de corrupte Deep State kliek en is zelfs door de FBI niet te identificeren.
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”