Klinkt alsof Q suggereert dat ons DNA is gemanipuleerd om ascentie of bewustwording te voorkomen

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Klinkt alsof Q suggereert dat ons DNA is gemanipuleerd om ascentie of bewustwording te voorkomen

Bericht door noumoe »

BioClandestine:

Klinkt alsof Q suggereert dat ons DNA is gemanipuleerd om ascentie of bewustwording te voorkomen. Met de bedoeling mensen biologisch aan te passen om hen te beletten te ontwaken (voor de onderdrukking. Vert.).

Q verklaart niet exact hoe, maar we kunnen aannemen dat de mRNA (corona) injecties een aannemelijke kandidaat zijn. (* Zie onderaan wat mRNA is en wat het met ons DNA doet. Vert.)

We weten ook van de Biolab-onderzoeken, dat de vorderingen van de VS op nanotechnologie en microbiologie de mogelijkheid geeft om specifieke genoom ziekteverwekkers te creëren die in staat zijn om nationalisme en etniciteit te verwijderen.

Bioterrorisme is springlevend.

* Messenger-RNA (in het Nederlands af en toe boodschapper-RNA genoemd), dat meestal afgekort wordt tot mRNA, speelt een centrale rol in het tot expressie brengen van genetische informatie. Messenger-RNA is een vorm van RNA die als 'boodschapper' (messenger) twee processen met elkaar verbindt: de transcriptie, waarbij een stuk DNA (een gen) overgeschreven wordt tot mRNA, en de translatie, waarbij het mRNA wordt vertaald naar een keten van aminozuren (een eiwit).

photo_2022-11-28_23-29-08.jpg
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”