Ep. 2642b - Infiltratie In Plaats Van Invasie, 6 Januari Verhaal Stort In, Niemand Zal Hieraan Ontkomen

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 3826
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

Ep. 2642b - Infiltratie In Plaats Van Invasie, 6 Januari Verhaal Stort In, Niemand Zal Hieraan Ontkomen

Bericht door noumoe »

Ep. 2642b - Infiltratie In Plaats Van Invasie, 6 Januari Verhaal Stort In, Niemand Zal Hieraan Ontkomen

X22 Report 2 december 2021

Vertaling van 01:30 tot 09:30 door Paul Harmans

Wel, Trump en de goeden, zij weten dat ze niet rechtstreeks met de Deep State spelers kunnen afrekenen, ook niet met het nep nieuws, de big tech bedrijven en de onzichtbare vijand, want zij weten dat het om infiltratie in plaats van een invasie ging. Weet je, de Deep State spelers wilden wel een invasie in de Verenigde Staten, maar ze konden het niet doen omdat teveel mensen wapens hebben. Dat is waarom ze gedurende zeer lange tijd hebben getracht de wapens van het volk af te pakken (onder Obama middels valse vlag schietincidenten voornamelijk op scholen om zodoende de wet aan te passen. Vert.), dat is waarom ze van de grondwet af wilden. Dus in plaats van een invasie en het volk van dit land direct aan te vallen, besloten zij: 'waarom infiltreren we het land niet op elk afzonderlijk niveau?'

En ja, Soros en de Rothshild’s en de rest, zij waren hier allemaal bij betrokken. En wat deden zij? Ze plaatsten mensen op bepaalde posten en zij gaven deze mensen geld. Ze deden dat op lokaal niveau, het midden niveau en het hoogste niveau. En mensen waarover ze de macht wilden hebben, die werden gechanteerd om te doen wat zij wilden dat ze moesten doen. Dus, dat is infiltratie waar we het nu over hebben. Trump en de goeden moeten al die lagen verwijderen, al die lagen geïnfiltreerd door Soros, de Rothshilds, de onzichtbare vijand, dat is wat ze moeten doen en dat neemt tijd in beslag.

Zij (Trump en zijn team. Vert.) kwamen niet naar voren en zeiden: “Hier zijn miljarden dollars en laten we alles weer op zijn plek zetten.” Het kost tijd voor hen om alles weer op de juiste plek te zetten. En in feite kunnen de mensen het nu zien, je kunt het zien op het lokale niveau, je kunt het zien bij de schoolbesturen, je kunt het zien bij de gezondheidsorganisaties, je kunt het zien op staatsniveau dat doorgaat helemaal tot aan de corrupte politici. En je ziet het bij big tech, je kunt het zien bij het nep nieuws. Bedenk je, Bill Gates gaf big tech en het nep nieuws geld, miljarden en miljarden dollars, zij (de Deep State. Vert.) betaalden voor deze ‘gereedschappen’. Denk aan big tech met Zuckerberg die de verkiezingen sponsorde om de verkiezingen een bepaalde kant op te sturen. Dat is infiltratie van binnenuit.

Dus als zij het land infiltreerden op de manier waarop ze het deden, wat moeten Trump en de goeden dan doen? Ze moeten het openbaren en deze infiltratie verwijderen. Een deel daarvan was wat eenvoudiger te doen terwijl Trump in het Witte Huis zat, hij was daardoor in staat een hoop mensen te ontslaan. Nu zitten we in de fase waarin deze mensen worden ontmaskerd, denk aan al die aftredingen die we nu zien. Denk aan al die mensen die niet voor een herverkiezing gaan. Waarom? Waarom als ze de macht hebben? Als ze zo goed de macht in handen hebben, waarom treden ze dan af? Waarom gaan ze uit zichzelf weg? Omdat… ze de macht niet meer bezitten!

Dat is waarom je nu rondom de wereld de push ziet om iedereen binnen te laten zitten (lockdowns). Dat doe je als je de macht verliest, als je de controle verliest, dan ga je mensen dwingen dingen te doen. Als je wel de controle hebt, dan kun je ze overtuigen zonder ze te dwingen. Ga eens terug voordat Trump aantrad, de Deep State had over alles controle en iedereen sliep en ze waren in staat mensen in bepaalde richtingen te bewegen. Trump kwam in beeld en begon het nep nieuws uit te dagen en mensen begonnen wakker te worden. En als mensen eenmaal wakker zijn, dan krijg je ze niet meer in slaap.

En zodra ze wakker zijn beginnen ze vragen te stellen. Maar de Deep State vindt het niet leuk als je vragen stelt, want als je vragen stelt, dan gaan andere mensen ook vragen stellen en beginnen ze na te denken en dat betekent dat er weer andere mensen wakker worden. Waarom denk je dat ze mensen verbannen van en censureren op social media? Omdat er teveel mensen wakker worden, daar moeten ze vanaf.

Net als gisteren, ik haalde een twitter draad aan van Gal Shalev, en raad eens, dat account is verdwenen, zij censureren die persoon voor het doorlezen van de vrijgegeven FDA documenten, 500 pagina’s, en hij gaf aan wat er was gebeurd. En zij besloten dat account op te schorten. Bedenk je, dit was vrijgegeven door de FDA (De Food and Drug Administration is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten, dat de kwaliteit van het voedsel en de medicijnen in brede zin controleert. Vert.). Hij verzon het niet, het was geen complottheorie. Deze persoon las de documenten en gaf er uitleg over. Dat vonden ze niet leuk, teveel mensen zouden wakker worden. Denk daar eens aan.

Denk aan de infiltratie die heeft plaatsgevonden en mensen vragen vaak: “Waarom arresteert Trump geen personen?” Denk eens aan de wijze waarop de Deep State daarop zou reageren. Als zij een oorlog zouden beginnen, en bedenk, dat is onderdeel van hun 16 jarig plan, als zij een oorlog zouden beginnen en Trump zou beslissen om een paar personen te arresteren, denk je niet dat zij een manier hebben om dat te neutraliseren en om wellicht iets op te blazen? En als Trump dan zou doorgaan en ook die mensen zou arresteren, dan opeens halen ze de schakelaar over en blazen ze New York op en vragen je vervolgens je wat je nu gaat doen? Zie je, dat is de wijze waarop ze zullen reageren.

Denk aan wat je nu ziet gebeuren, het gaat niet zoals zij willen, mensen gehoorzamen niet en wat doen ze? Ze vertellen dat iedereen gedwongen zal worden het vaccin te nemen, het interesseert ze niet wat je zegt, ‘we zullen je opsluiten (lockdown), we zullen jullie scheiden, we zullen jullie leven ellendig maken totdat jullie doen wat wij zeggen!’ Wat betekent, dat ze de macht verliezen. Omdat, wanneer je wel de macht hebt, dan hoef je niet op die manier te reageren. Als je de macht verliest, dan gebruik je dwang. En dat is wat we vandaag de dag zien. Waarom? Omdat ze wanhopig zijn, ze zijn wanhopig bezig om hun macht te behouden.

Denk aan hoeveel mensen momenteel aftreden. Kamala Harris heeft nu twee stafleden verloren, Peter Velz en Vince Evans. Waarom is dat? Natuurlijk, wat zij trachten te doen is zeggen dat zij niet op haar plaats is en mensen daarom vertrekken omdat niemand haar mag. Deze mensen krijgen de juiste waarderingscijfers te zien die veel slechter zijn dan toen ze er net zat, ze zit bijna in de enkele cijfers, ik denk dat ze momenteel op 0 staat. Maar zij was een zeer slechte keuze, echter de puppet masters geven daar niet om, de puppet masters gaan door met hun plan. Biden’s waarderingscijfers zijn niet veel hoger dan die van Harris. Maar we weten dat ze iemand heimelijk naar binnen laten komen, we weten dat van de Q berichten en het lijkt erop dat ze zich daarop voorbereiden.

Wat heel interessant is, is dat we op dit moment 19 democraten hebben die Pelosi hebben verlaten. Bedenk je, zij had de meerderheid en nu verliest ze iedereen. Waarom zou dat zijn als ze de ‘volledige macht’ bezitten? Lijkt dat logisch? Ze hebben het Huis, ze hebben de Senaat en ze hebben de resident in het Witte Huis. (Joe Biden wordt al een tijdje aangeduid als de ‘resident’, in het Nederlands: ‘inwoner’, en niet als ‘president’ omdat hij dat officieel niet is. Vert.). Ze hebben de macht over het nep nieuws, en big tech censureert iedereen, dus waarom zou iedereen nu over boord springen? Omdat ze de macht niet meer bezitten! Zij weten wat eraan komt en ze zijn in paniek.

Wel, in Oostenrijk zien we ook personen ontslag nemen. Oostenrijks voormalige leider Sebastian Kurtz vertelde dat hij uit de politiek zou stappen twee maanden nadat er een onderzoek was gestart naar beweringen van corruptie. Daarna kondigde de nieuwe leider, Schallenberg, aan dat hij ontslag nam. Dus in een kort tijdsverloop hebben we twee personen die ontslag nemen. Denk daar eens even aan.

En dan hebben we Andrew Cuomo, en we hebben Fredo die op non actief staat (Fredo is de bijnaam van Chris Cuomo, de broer van Andrew en werkzaam bij CNN. Vert.) en ik vraag me nog steeds af waarom ze niet zeggen ‘ontslagen’. Maar Andrew Cuomo staat nu onder een federaal onderzoek naar seksuele intimidatie betreffende 11 vrouwen. Dat is nu dus een federaal onderzoek. En bedenk je, hij wordt ook onderzocht voor wat? Het verpleegtehuisschandaal. Dit verdwijnt niet, het wordt slechter en slechter (voor de Deep State. Vert) als de tijd voort gaat.
https://rumble.com/vq4uav-ep.-2642b-inf ... ody-e.html
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”