Fauci onthuld:onmiddellijk strafrechtelijke vervolging, beraamde massamoord

Nederlandse vertalingen van X22 en andere info
Gebruikersavatar
Punisher2021
Moderator
Moderator
Berichten: 720
Lid geworden op: zo nov 22, 2020 6:25 pm

Fauci onthuld:onmiddellijk strafrechtelijke vervolging, beraamde massamoord

Bericht door Punisher2021 »

Fauci onthuld:onmiddellijk strafrechtelijke vervolging, beraamde massamoord
photo_2021-09-09_11-11-39.jpg
Door: STEW PETERS SHOW

8 september 2021

Vertaling van een deel van dit artikel: Paul Harmans

Er waren gisteren onvoorstelbare ontwikkelingen in het onderzoek naar de herkomst van het Corona virus, een onderzoek dat eigenlijk al had moeten plaatsvinden in februari 2020, maar wat nu uiteindelijk toch wordt uitgevoerd.

Afgelopen juli, gedurende een getuigenis voor de regering, ontkende Fauci categorisch dat de Verenigde Staten een gain-of-function onderzoek (versterken van in dit geval een virus) hadden betaald in het Wuhan Institution of Virology. Toen senator Rand Paul iets anders suggereerde, antwoordde Fauci: “U weet niet waar u het over heeft en eerlijk gezegd wil ik dat officieel benadrukken.”

Wel, nu hebben we de interne documenten van het Nationale Instituut voor Allergische en Besmettelijke Ziekten, de organisatie waarbij Fauci aan het hoofd staat. Om de een of andere raadselachtige reden konden deze documenten alleen verkregen worden via een Freedom of Information Act verzoek (in Nederland heet dat een WOB verzoek. Vert.), terwijl ze eigenlijk al vorig jaar voor iedereen openbaar gemaakt hadden moeten worden.

Deze documenten onthullen dat Fauci, of loog, of het simpelweg niets kon schelen de waarheid te verifiëren om hemzelf te beschermen (tegen meineed, want hij getuigde onder ede voor de regering. Vert.). Hier is bijvoorbeeld een onderzoek dat Fauci’s organisatie besloot te financieren: 'In De Wetenschap Dat Het Risico Bestaat Van Het Opduiken Van Het Vleermuis Coronavirus.' Bij deze fondsenverschaffing ontving een organisatie genaamd EcoHealth Alliance 3.1 miljoen dollar om daarmee vleermuis coronavirussen te bestuderen. Het fonds bevatte een bedrag van 599.000 dollar specifiek voor het Wuhan Institute of Virology om vleermuis coronavirussen, die mensen zouden kunnen infecteren, te identificeren en te wijzigen (dus gain-of-function = versterken. Vert.).

Het zojuist gepubliceerde materiaal bevestigt dat deze gewijzigde virussen veel beter in staat waren mensen te infecteren dan het originele coronavirus waaraan werd gewerkt.

Ik wil nog even wat quotes van doctor Fauci aanhalen. Allemaal beweringen die hij deed onder ede voor de regering:

* “De NIH en NIAID hebben absoluut niet betaald voor gain-of-function onderzoek dat uitgevoerd moest worden in het Wuhan Institute of Virology.”

* “Wij hebben niet betaald voor gain-of-function onderzoek op het virus in het Wuhan Institute of Virology.”

* “Ik sta niet positief tegenover gain-of-function onderzoek in China.”

* “Ik weet niet hoe vaak ik het nog moet zeggen mevrouw de voorzitter, wij hebben niet betaald voor gain-of-function onderzoek dat uitgevoerd zou zijn in het Wuhan Institute of Virology.”

Op zijn minst is Dr, Fauci volledig incompetent en zou ontslagen moeten worden. Hem verwijderen is de eerste stap bij het herstellen van zaken. Maar eerlijk gezegd, dit niveau van oneerlijkheid gaat voorbij incompetentie. Het kan zelfs misdadig zijn. Deze mogelijkheid verdient beslist onderzocht te worden. Als er iemand in je huis overlijdt en je liegt tegen de politie over wat de reden was, denk je dan niet dat je onderzocht zal worden? Dus waarom zou Fauci niet onderzocht moeten worden voor het liegen over een zaak met 500.000 doden?
https://www.redvoicemedia.com/2021/09/f ... ass-murder
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Paul Harmans nederlandse vertalingen”