De milieuwaanzin van 2 Pd- burgemeesters ( Rome & Milaan)

Gebruikersavatar
noumoe
Site Admin
Site Admin
Berichten: 5550
Lid geworden op: 22 nov 2020 15:27
Contacteer:

De milieuwaanzin van 2 Pd- burgemeesters ( Rome & Milaan)

Bericht door noumoe »

https://www.imolaoggi.it/2023/07/15/fol ... indaci-pd/

De milieuwaanzin van 2 Pd- burgemeesters ( Rome & Milaan), om het zogenaamde het 'groene' plan uit te voeren van Schwab en Soros : geen vlees, melk en kleding meer.
photo_2023-07-16_23-48-27.jpg
De C40, een netwerk, dat gefinancierd wordt door Clinton en Soros en een wereldwijd netwerk van bijna 100 burgemeesters van de grootste steden ter wereld omvat, heeft zich uitgesproken.
De eerste burgers van Milaan en Rome maken ook deel uit van deze groep.
Op de officiële website van de gemeente - La Verità staat te lezen:
"C40-stadsburgemeesters beloven een inclusieve, op wetenschap gebaseerde en gezamenlijke aanpak te gebruiken, om hun eerlijke aandeel in de uitstoot tegen 2030 te halveren, de wereld te helpen, de opwarming van de aarde te beperken tot 1,5 graad en gezonde, rechtvaardige en veerkrachtige gemeenschappen op te bouwen.
C40 helpt burgemeesters om dit te doen.”

Om in 2030 het optimale resultaat te bereiken moet men - volgens de regels van het consortium - de consumptie van vlees en zuivelproducten en het gebruik van privévoertuigen volledig uitbannen.
En elke burger zou maximaal drie nieuwe kledingstukken per jaar moeten kopen.

De veronderstelling van het document, is heel duidelijk : aangezien grote steden alleen al verantwoordelijk zouden zijn voor ongeveer 10 procent van de wereldwijde uitstoot, kunnen burgemeesters een enorme bijdrage leveren aan de strijd tegen vervuiling door beleid aan te nemen, dat wordt voorgesteld door de vertrouwde experts van C40.

"Stadsburgemeesters moeten nog vindingrijker zijn, markten creëren en vormgeven en zich bezighouden met gebieden, die voorheen niet in overweging werden genomen.
Verder moeten de burgers en bedrijven elkaar ondersteunen, bij het bereiken van een radicale en snelle verandering in consumptiepatronen.

Onder andere, hebben de burgemeesters Sala en Gualtieri van de PD zich aangesloten bij dit 'groene' project.
Het is aan hen, om hun burgers te overtuigen om deze weg in te slaan met alle ogen van de wereld op hen gericht.
Plaats reactie

Terug naar “Agenda 2021-2030”