Topadviseur Obama verdacht van seksueel kindermisbruik

Gebruikersavatar
Punisher2021
Moderator
Moderator
Berichten: 788
Lid geworden op: 22 nov 2020 18:25

Topadviseur Obama verdacht van seksueel kindermisbruik

Bericht door Punisher2021 »

Topadviseur Obama verdacht van seksueel kindermisbruik,
photo_2024-05-05_12-02-45.jpg
https://www.ellaster.nl/2024/05/05/topa ... rmisbruik/

Een voormalig senior beleidsadviseur van Barack Obama, ­Rahamim ‘Rami’ Shy, wordt in Engeland verdacht van seksueel kindermisbruik. Shy, die ook voor Hillary Clinton werkte, is de volgende in de rij van topambtenaren in de kring van Obama en Clinton die wordt gelinkt aan pedofilie.

De in New Jersey (VS) woonachtige Shy werd eind februari in het graafschap Bedfordshire gearresteerd en half april voorgeleid bij de strafrechter in Luton Crown Court, ten noorden van Londen. Hij zit in voorarrest. De strafzaak zal in augustus dit jaar behandeld worden. De voormalig topambtenaar, die in Obama’s presidentstermijn (2009-2017) onder andere verantwoordelijk was voor de coördinatie van Amerikaans regeringsbeleid om terroristen van de Taliban en Al Qaida te bestrijden, wordt beschuldigd van het bezit van “onfatsoenlijke en verboden afbeeldingen van kinderen” en betrokkenheid bij een seksueel misdrijf tegen kinderen in het Verenigd Koninkrijk.

In 2009 getuigde Rami Shy voor een hoorzitting van het Congres over veiligheidskwesties in Afghanistan en Pakistan. Hij zat toen in een panel onder andere met John Podesta, die toen president van het Center of American Progress was.
Kindermisbruik in de kringen rond Obama en de Clintons

Het is niet de eerste keer dat een hooggeplaatste functionaris in de kring van Obama en Clinton in opspraak is geraakt wegens seksueel kindermisbruik. Zo werd Anthony Weiner, een Democratische politicus in New York, die getrouwd is met Huma Abadin, de rechterhand van Hillary Clinton, in 2017 veroordeeld voor het sturen van seksueel getinte sms’jes naar een minderjarige. Op zijn laptop stond volgens de FBI voor Abadin en Clinton belastend materiaal dat betrekking had op “misdaden tegen kinderen”. Diverse agenten van de New York Police Departement die het materiaal op de laptop hadden gezien, kwamen daarna op mysterieuze wijze om het leven.

Ook de broers John en Tony Podesta raakten in opspraak door e-mailuitwisselingen met Hillary Clinton en haar rechterhand Huma Abedin. Tony Podesta was een prominente Amerikaanse lobbyist. John Podesta was stafchef van president Bill Clinton in het Witte Huis van 1998 tot 2001 en adviseur van president Barack Obama van 2014 tot 2015. De broers kwamen negatief in de publiciteit dankzij de door Wikileaks gelekte ‘Podesta-mails’ dat zich ontwikkelde tot het veelbesproken dossier Pizzagate.

Betrokkenen in deze zaak gebruikten in de e-mail camouflerende termen waarvan wordt vermoed dat ze duiden op seks met kinderen. Zo werd het woord ‘pizza’ 149 keer in een absurde context gebruikt. Volgens de FBI gebruiken pedofielen vaker reguliere woorden van etenswaren.
Obama’s pizzafeestje

Wikileaks publiceerde in 2016 ook correspondentie tussen medewerkers van het inlichtingenbedrijf Stratfor, met de titel Chicago Hot Dog Friday: “Ik denk dat Obama niet zo lang geleden ongeveer 65.000 dollar aan belastinggeld heeft besteed om pizza’s/hotdogs uit Chicago in te vliegen voor een privéfeestje in het Witte Huis, ik neem aan dat we dezelfde kanalen gebruiken?”, stond daarin. Er zijn vermoedens dat Obama voor 65.000 dollar uitgaf om seksfeestjes met kinderen te faciliteren, want het is onwaarschijnlijk dat zoveel geld is neergeteld voor pizza’s en hot dogs.

De Deep State is sindsdien erg druk geweest met het verwijderen van informatie over Rami Shy”
Liz Crokin

Journaliste Liz Crokin, die veel onderzoek deed naar Pizzagate, gaf op X commentaar op de arrestatie van Shy. “Laten we niet vergeten dat Rami Shy, die als topadviseur voor Barack Obama werkte terwijl hij president was en ook onder het ministerie van Buitenlandse Zaken van Hillary Clinton werkte, werd gearresteerd wegens kinderporno en omdat hij probeerde seks te regelen, oftewel de verkrachting van een kind. De Deep State is sindsdien erg druk geweest met het verwijderen van informatie over hem, inclusief zijn sociale mediapagina’s – zoals Linkedin en Twitter. De Modern Jewish Wedding-site verwijderde de link naar zijn pagina met zijn bruiloft en foto’s ervan. Op andere sites heb ik een aantal van deze foto’s gevonden. Waarom? Ze willen niet dat jij weet met wie hij verbonden is. Ik denk omdat hij deel uitmaakte van een elitaire pedofielenbende.”
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Obama's”